Survivor’da ödül oyununu hangi takım kazandı? 10 Mayıs Survivor ödülünü kazanan kim oldu?

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler haftanın ikinci ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Pazartesi günü gerçekleştirilen ödül mücadelesinin kazananı gönüllüler olmuştu. 10 Mayıs Survivor ödülünün kazananı ise ünlüler takımı oldu.

featured

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star’da ödül oyunları nefes kesiyor. İlk oyun sonunda kazanan gönüllüler İngiltere’ye Hull City maçına gitmişti. Haftanın ikinci ödül oyununda ise kazanan hamburger menüsü yeme şansını elde etti.

Kadınlar mücadelesini 8-6 ünlüler aldı ve tadım yapma hakkını elde etti. Erkekler yarışını da gönüllüler aldı ve yarışmacılar en iyiler turuna çıktı. En iyilerin çıktığı turda 2-2 takımlar berabere kaldı ve yarışmacılar bayrak oyununa çıktı. Ünlülerden Ayşe-Anıl, gönüllüler takımında da Hikmet- Nagihan oyuna çıktı. Ödülün sahibi ünlüler oldu.

NİSA – SEMA ARASINDA GERGİN ANLAR!

Oyunun ilk sayısı için Nisa ile Sema karşı karşıya geldi. Ancak Nisa, çektiği rabanın azizliğine uğradı ve parkurda kaldı. Sayıyı alan da Sema oldu. Ardından takım arkadaşları da Nisa’ya tepki gösterdi.

Diğer yandan Sema ile de kısa bir tartışma yaşayan Nisa, Sema’nın ” Keşke küplerin öyle olduğunu söyleseydiniz” sözlerine yanıt verdi ve Sema ise ”Sus be sen!” sözleri ile tepkisini gösterdi. Nisa ise ”4 aydır yarışıyoruz sorduğun soru aptalca.” dedi.

Sema, ”Sana mı kaldı kimin aptal olup olmadığı.” sözlerine karşılık Nisa ”Ben sana aptal demiyorum ki sorduğun soruya diyorum.” yanıtını verdi.

SURVİVOR HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Survivor’da dokunulmazlıkları peş peşe kaybeden gönüllüler; Evrim, Nisa ve Berkan’ı eleme potasına göndermişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir