Survivor’da İsmail Balaban ve Poyraz şampiyonluk için yarışacak!

featured

Dominik Cumhuriyeti’nde ocak ayında serüvenine başlayan Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler’de sona gelindi. Şampiyonluk mücadelesini ekranlara taşıyan Survivor 2021’in yarı finali perşembe akşamı gerçekleşti. İstanbul Galataport’ta düzenlenen Survivor yarı finaline Aleyna, Poyraz, Ayşe ve İsmail büyük bir heyecanla geldi.

İlk elenen isim Aleyna oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da yarı final gece yarısına doğru gerçekleşti. İstanbul’a önceki gece saatlerinde gelen Aleyna ve Poyraz SMS oylamasına çıktı. Finalistlerin aileleri ve eski yarışmacıların katıldığı İstanbul’daki özel gecede, SMS oylaması sonucunda, yarı finalinde en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı. Rakibi Poyraz’dan daha az oy alarak elenen Aleyna şampiyonluk hayallerine ve büyük ödüle veda etti.

Yarışma macerasını görkemli gecede tamamlayan Aleyna Kalaycıoğlu,”Son konseyimi İstanbul’da yaşamak nasip oldu bana, buradan gözyaşı dökerek ayrılmak istemiyorum… Şampiyonluk çok istiyordum ama Poyraz’a kısmetmiş devam etmek. Destekleyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Finalistler belli oldu

İlk dakikalarda Aleyna’nın elenmesinin ardından bir eleme de gecenin sonunda yaşandı. Ayşe, Poyraz ve İsmail arasında geçen SMS mücadelesi sonrası Ayşe rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2021 macerasını tamamladı. Yarı finalde elenen Ayşe, “Buraya kadar tek kadın olarak geldiğim için benim için büyük gurur. Çok güzel izler bıraktığımı düşünüyorum. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Yakın arkadaşı Poyraz’a sarılan Ayşe gözyaşlarını tutamadı.

https://www.youtube.com/watch?v=_jh51HMM8R8

Acun Ilıcalı’dan açıklama

Oy sonuçları açıklanmadan önce açıklama yapan Acun Ilıcalı şunları söyledi;

“Siz ikiniz oylamaya çıktığınız zaman bu oylama ile ilgili ne düşündüğümü söylemiştim. Oylamalarla ilgili belli tahminlerde bulunabiliyorum… Şöyle söyleyeyim iki kere daha hatırlıyorum bu şuan üçüncü olmuş oldu; hayatımda bu kadar birbirine yakın oylama görmedim. 50,5’a 49,5 biten oylama. Oylama sonuçlarını düşünecek olursan ne kadar az bir fark var… ”

Survivor eski yarışmacıları geceye katıldı

Survivor 2021 sezonunun eski yarışmacıları da özel geceye katılan isimlerden oldu. Hayrettin, Dora, Çağrı, İlayda Şeker gibi eski yarışmacılar, arkadaşlarına başarılar dileyerek onlara destek olduklarını belirtti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir