Survivor’da 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 3. eleme adayı kim oldu?

Survivor 2022 All Star yarışmasında haftanın üçüncü dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Oyunu bir kez daha hem kadınlar hem de erkeklerde Ünlüler takımı kazandı. Bu sonuçla Ünlüler eleme adayı çıkarmaktan kurtulurken güzel bir ödülün de sahibi oldu.

featured

Survivor’da bu haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu da zorlu bir mücadeleye sahne oldu.

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler kıran kırana mücadele gerçekleştirdi. Önceki haftalarda yenilmez olan Gönüllüler, son haftada yapılan iki dokunulmazlık oyununu da peş peşe kaybetti.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Kıran kırana rekabetin ön planda olduğu Survivor’da takımlar haftanın kritik üçüncü dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Oyun sonunda kazanan büyük bir ödülün de sahibi oldu.

Mücadelede kadınlar yarışını 8-3 ünlüler kazandı. Erkekler yarışında ise iki takım 7-7 beraberliğe kadar geldi. Batuhan’ın sayısı ile kazanan ünlüler takımı oldu.

Klasik araçlarla lüks bir villaya gittiler ve her bir yarışmacı karaoke yaptı. Ardından yarışmacılar muhteşem bir sofrada bir araya geldi. Birbirinden renkli kostümleri giyen yarışmacılar, Michael Jackson konseptli partide stres attı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

İki dokunulmazlık yarışını kaybeden gönüllüler takımı Evrim ve Ayşe’nin ismini yazarak Yokluk Adasına göndermişti. Survivor’da bu haftanın üçüncü eleme adayı ise Nisa oldu.

Nisa’nın Barış hakkındaki sözleri Survivor’a damga vurdu: Kadınları döven adam…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir