Survivor’a gözyaşları içinde veda eden Hayrettin, Exxen’deki bomba projeye dahil oldu!

featured

Seyirciyi TV8 ekranlarına kilitleyen Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı Hayrettin, Survivor’a veda etmişti.

Tüm takımın gözyaşlarıyla vedalaştığı ünlü ismin adaya vedası, herkesi üzmüştü. Elenmesinin ardından büyük bir çöküş yaşayan ünlüler takımı, Hayrettin’in yokluğunu derinden hissetti.

Pozitif enerjisiyle seyirciyinin kalbine taht kuran Hayrettin Karaoğuz’un, bomba projeye dahil olduğu iddia edildi. Hayrettin’in Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen’e geçtiği iddia edildi.

Konuşanlar, Katarsis, Hükümsüz, İşte Bu Benim Masalım, MasterChef Junior gibi birbirinden iddialı programların yer aldığı Exxen, seyirciden tam not aldı.

Hayrettin Karaoğuz’un sosyal medyada en çok konuşulan platformlardan biri olan Exxen’de çok yakında yayınlacak bir program ile ekranlara döneceği öne sürüldü.

Survivor Hayrettin Karaoğuz kimdir?

1 Ocak 1984 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. Gerçek adı: Hayrettin Onur Karaoğuz. Eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda başladı. Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’ni bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümünden mezun oldu. Tiyatro çalışmalarına üniversite öğrencisiyken başladı.

2004-2009 yıllarında Dario Fo’nun Klakson Borazan ve Bırtlar adlı oyununda ‘komiser’ karakterini canlandırdı. Ardından Alfred Jerry’nin Kral Übü adlı oyununda başrol oynadı 2009 senesinde arkadaşlarıyla sahneye koydukları absurd-komedi tarzı ‘Kral Übü’ oyunu ile en iyi reji, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu ödülünü almışlardır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir