Survivor’dan elenen isim Yasin oldu! Survivor All Star Yasin Obuz kimdir?

Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star 30 Mart 2022 tarihli eleme gecesinde potaya ismi yazılan Yasin Obuz eleme adayı arasında en az SMS oyu alarak Survivor'dan elendi.

featured

Survivor All Star, dün akşam 64. bölümüyle ekrana geldi. Ada konseyinin yaşandığı yarışmada Yasin, Hikmet, Evrim ve Gökhan arasından bir kişi elendi.

ELEMEYE KALAN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU

Survivor’da haftanın 1. ve 2. eleme adayları ada konseyinde gönüllüler takımından Evrim Keklik ve Hikmet Tuğsuz olmuştu. Yarışmada 3. ve 4. eleme adayları ise Yasin Obuz ile Gökhan Keser oldu. Survivor’da birleşme partisi sonrasında dört yarışmacı için SMS oylaması yapıldı.

ACUN ILICALI: YASİN KIL PAYI ELENDİ

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, “Bugün elenen yarışmacı bizi de üzecek. Kıl payı elendi olacak. Birinci ile dördüncü arasındaki oy farkı çok az” ifadelerini kullandı.

SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR?

Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır’da doğdu. Üç kardeş olan Yasin Obuz, küçük yaşlardan beri sporla yakından ilgilenmektedir. 1998 yılında ilk spor lisansını çıkarttı. Amatör olarak ve profesyonel olarak futbol ile ilgilenen Yasin Obuz, ek olarak 2 yıl kadar jimnastik ile ilgilendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir