Survivor’da telefon skandalı! Hull City maçını izleyen Nagihan Karadere’den Acun’u zora sokacak görüntü

Survivor 2022’de heyecan tüm hızıyla devam ederken, büyük bir skandal patlak verdi. Yarışmanın favorileri arasında gösterilen Nagihan Karadere’nin Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City takımının maçını stadyumda izlediği esnada telefonla uğraştığı görüntüleri ortaya çıktı.

featured

Survivor 2022 All Star’da bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Ödül oyununu kazanan takım ise, İngiltere’ye Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’nin maçını izlemeye gidecek. Bu akşamki, ödül oyununun sunuculuğunu uzun bir zaman sonra Acun Ilıcalı yapacak. Sosyal medyada dolaşan görüntüler ise gündeme bomba gibi düştü. İngiltere’deki Hull City maçında, bir taraftar gönüllüler takımının fotoğrafını çekerken, Nagihan Karadere’nin elindeki telefon sosyal medyayı salladı. İzleyiciler, ‘Hani yarışmacılar kimseden haber alamıyordu?’ sorusunu sormaya başladı.

BU HAFTA ELEME YAPILMAYACAK!

Survivor 2022’de bu hafta eleme olmayacak. Parviz ve Merve Aydın’ın sakatlık nedeniyle aynı anda yarışmayı bırakması, eleme olmaması kararı alındı. İlk üç eleme adayı ise, gönüllüler takımından Nisa, Evrim ve Berkan oldu.

Bu akşam ise zorlu bir ödül oyunu oynanacak. Ödül oyunu Acun Ilıcalı tarafından sunulacak. Oyunu kazanan takım, İngiltere’ye Hull City maçını izleme hakkı kazanacak.

İzleyiciler, heyecanla akşamı beklerken, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Hull City maçını tribünden izleyen Nagihan’ın elinde net bir şekilde telefon olduğu görülüyor.

Bu görüntüler sosyal medyayı sallarken, art arda şoke eden fotoğraflar gelmeye devam etti.

Yeni gelen görüntüler arasında Hikmet ve Berkan’ın kollarındaki akıllı saatler dikkatleri çekti.

Konuya ilişkin bir diğer iddia ise, Nagihan’ın elindeki cismin ve Berkan ile Hikmet’in kolundaki saatlerin takip için takıldığı belirtildi.

İşte o görüntü…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir