Survivor Sergen’e vatoz saldırdı! Acı içinde bağırmaya başladı…

featured

TV 8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor’ın bu akşam yayınlanan bölümünde Sergen Bayar‘a vatoz saldırması gündem oldu.

Survivor‘da denizde balık avladığı sırada aniden acı içinde bağırmaya başlayan Sergen, herkese korku dolu anlar yaşattı. Sergen‘in çığlıkları üzerine yanına koşan takım arkadaşlarının yardımlarıyla denizden çıkarıldı.

Takım arkadaşı Çağrı Atakan, “Nefesine odaklan sen. Sadece nefesine odaklan” diyerek arkadaşını sakinleştirmeye çalıştı. Saldırıya uğrayan Sergen, “Acı ve hissizlik var şu an yani kırıkken olan hissiyat diyeyim size” dedi. Hemen olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaptıkları ilk müdahalede sonrasında Sergen’in vatoz saldırısına uğradığını söyledi.

İlk müdahalenin ardından acıları hala devam eden Sergen, “Bu işe yaramıyor.” diyerek, acı içinde kıvranmaya devam etti. Daha sonra ekipler, adada yapılan müdahalelerin ardından yarışmacıyı tekneye bindirerek, tedavi için doktorun yanına götürdü. Sergen’in sağlık durumu ile ilgili henüz bilgi paylaşılmadı.

 

İşte Sergen’in vatoz saldırısına uğradığı o anlar:

https://www.youtube.com/watch?v=3ytPKK46XO8

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir