Survivor Parviz elendi mi, diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı’dan Perviz Abdullayev açıklaması…

Survivor All Star 2022'de gönüllüler takımında mücadelesini sürdüren Perviz hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Son oyunda sakatlık geçiren Perviz Abdullayev'in sağlık durumu merak konusuydu. Acun Ilıcalı açıklamada bulundu. Peki, Perviz'e ne oldu, elendi mi, sağlık durumu nasıl?

featured

Survivor All Star 2022’de Perviz Abdullayev’in durumu belli oldu.

Perviz Abdullayev, Survivor 2022 All Star yarışmasında son olarak gönüllüler ile mücadelesini sürdürüyordu. Survivor Perviz, son oyununda aşilinden sakantlandığı öğrenildi. Ilıcalı, Survivor Perviz Abdullayev’in sağlık durumunu açıkladı. İşte, Perviz Abdullayev son durumu…

SURVİVOR PERVİZ ELENDİ Mİ?

Perviz Abdullayev, Survivor’da çıktığı oyunda sakatlık geçirmişti. Ayrıca 5 Mayıs dokunulmazlık oyununda da yer almadı. Hastanede tedavisi süren Perviz’in sağlık durumu ve yarışmadaki akıbetini ise Acun Ilıcalı, ada konseyide duyurdu.

Buna göre, Perviz Abdullayev’in aşilindeki sorun nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

Ilıcalı, ”Gönüllüler takımından Parviz gözetim altındaydı. Çok garip bir şekilde sorunu aşildi. Doktorumuz kalıcı hasar olması durumundan dolayı yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi. Parviz Survivor All Star’a devam edemeyecek.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir