Survivor’a gözyaşlarıyla veda eden Ogeday’ın hayatını değiştiren acı olay! Ölen arkadaşı Muhammed Canşi’nin yerini doldurdu…

Survivor All Star 2022'de büyük final için geri sayım başladı. Son olarak dün akşam adaya veda eden isim Ogeday Girişken oldu. Öte yandan Survivor’dan elenen Ogeday’ın, neden kardeşim diye bağırdığı ortaya çıktı.

featured

Çekimleri Dominik’te yapılan, yapımını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor All Star tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Avatar Atakan’ın vedasının ardından bireyselliğin başladığı yarışmada, kalan tüm yarışmacılar, şampiyonluk için oyunlarda canla başla mücadele ediyor.

Survivor All Star 2022’de büyük finale artık sayılı günler kalmışken dün akşam adaya veda eden isim Ogeday Girişken oldu. Kıyasıya mücadelenin verildiği yarışmada üçüncü ve dördüncü eleme adayının belli olmasının ardından eleme heyecanı yaşandı. Survivor All Star tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Avatar Atakan’ın vedasının ardından bireyselliğin başladığı yarışmada Survivor Ogeday’ın elenmesi hayranlarını üzerken sosyal medyada da oldukça ses getirdi.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Batuhan’ın kazandığı ve ilk eleme adayının Berkan olduğu Survivor All Star’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun oynandığı gecede; finali Adem ve Ogeday yaptı. Son dönemde sakatlık yaşayan ve buna rağmen mücadeleye devam eden Ogeday, 4-2 skorla dokunulmazlığı kaybetti.

SEREMONİDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kaybettikten sonra morali bozulan Ogeday, arkadaşlarının da desteği ile sakinleşti. Seremonide gözyaşlarına boğulan Ogeday Girişken, “Kaybettiğim için sinirli değilim. ‘Adem’e nasıl kaybederim?’ diye de sinirli değilim. Çünkü Adem iyi bir yarışmacı. Sinirliyim, çünkü bu dönemde sakatlandım” dedi.

“Canım yanıyor, yani sağ ayağım kramp girmeye başlıyor. Soluma çok basamıyorum. Aklım ayağımda oluyor. Yine de yakın gelmeye çalışıyorum, ‘atışlarda tolere ederim’ diyorum” şeklinde konuşan Girişken, “Sakatlığımı bahane etmek istemiyorum. Ama canım yanıyor yani kaybedebilirim. Beş buçuk aydır kaybetmişimdir bilfiil kazanmışımdır da ama bu dönemde sakatlanmak istemiyordum. Potaya girmekten de korkmuyorum. Her gün de girebilirim hiç sıkıntı değil. Elenebilirim hiç umrumda değil. Üzülürüm, nerede hata yaptığımı sorgularım. Ama hep söyledim, gelmeden önce de ‘Sakatlanarak noktalamak istemiyorum’ diye” ifadelerini kullandı.

“KEŞKE SAKATLANMASAYDIM”

Ogeday, sözlerini, “O yüzden sonuna kadar gitmek istiyorum. Yine böyle olursa yine devam edeceğim. Kendi doktorum olabiliyorum bazen. Ne olursa olsun hep kendim, takım arkadaşlarım için mücadele ettim. Adem iyi bir yarışmacı zaten, atışlarda daha iyi attı ve kazandı. Sadece kendime kızıyorum, ‘Keşke sakatlanmasaydım, oraya öyle basmasaydım’ diyorum. Ama yapacak bir şey yok. 10 günse 10 gün, 9 günse 9 gün. Ne kadar çıkartabiliyorsam çıkartacağım. Ya da daha erken gideceğim ve ya sonuna kadar gideceğim. Hala buradayım. Buradayken de her şeyi yapmaya hazırım” diye noktaladı.

Adem ise Ogeday’a çok üzüldüğünü ve burada kalan sekiz kişinin can sağlığını çok da önemsemediğini, kazanmak için sonuna kadar mücadele ettiğini vurguladı.

Haftanın üçüncü eleme adayı Hikmet, dördüncü eleme adayı da Nisa oldu. Acun Ilıcalı, elenen o ismi konseyde açıkladı. Yapılan oylama sonucu adaya veda isim Ogeday oldu.

Survivor All Star 2022’ye damga vuran isimlerden olan Ogeday Girişken özel hayatıyla da merak konusu oldu. Survivor Ogeday Girişken neden kardeşim diye bağırıyor acı gerçek ortaya çıktı.

İşte performansıyla adından söz ettiren Survivor Ogeday’ın ‘hayatımın dönüm noktası oldu’ acı olay…

Survivor’da yarışmalarda gösterdiği başarıyla adından söz ettiren Ogeday daha önce hayatıyla ilgili duygusal açıklamalarda bulunmuştu. Ogeday, Oyun kazandıktan sonra boynundaki zincir kolyeyi öpüyor ve ‘Kardeşim’ diye bağırıyordu.

Ogeday o kolyenin hikayesini anlatmıştı…

Ogeday, “Muhammed benim çok yakın arkadaşımdı. Kürekte benim takımıma transfer oldu. Sonra aynı okula gitmeye başladık. ‘E madem aynı okuldayız hadi motor alalım’ dedik. Motor ehliyeti aldık. Ehliyeti aldıktan sonra gidip kendimize motor da aldık.

Ondan sonra bir gün ben antremana gidememiştim belimden sakat olduğum için. Sonra kulüpten bir arkadaşım geldi Muhammed’in bir kaza geçirdiğini ve hastanede olduğunu söyledi. Ardından hastaneye gittik. Muhammed hastanede 33 gün yaşam savaşı verdi ve o savaşı kaybetti.

Bu benim hayatımın dönüm noktasıydı. Bunun ardından hayatım çöküşe geçti. Ama o benim güçlü olmamı isterdi. Bu yüzden kendimi toparlamaya çalıştım, kendimi ayağa kaldırdım. Hiç aklımdan çıkmasa da yaşamaya devam ediyorum. Keşke ben bu dönüm noktasını yaşamasaydım. Keşke içimden gelen her şeyi onunla paylaşabilseydim.

Muhammed’in ailesi de mükemmel insanlar, onlar da beni evlatları yerine koydular. Hiçbir zaman yerini tutamayacağım ama belki onların Muhammed’i olabilirim.

Her oyundan sonra bütün sayılarımı ona armağan ettim. İnşallah izliyordur. Hep öyle umut ettim. İnşallah bir hata yapmamışımdır. Elimden geldiğince kendi aileme de Muhammed’in ailesine de bir şey katmak istiyorum.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir