Survivor ödül oyununu kim kazandı? 25 Mayıs Survivor Türkiye-Yunanistan oyununu hangi takımın oldu?

Survivor'da ikinci kez Yunan yarışmacılar ile karma ödül oyunu oynandı. İki ülke yarışmacıları büyük ödül için kıran kırana performans sergiledi. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

featured

Survivor 2022 All Star yarışmacılarına ödül oyununda Survivor Yunanistan yarışmacıları eşlik etti. Kazananı ise yine büyük bir ödül bekliyordu. Eğlenceli seyahat ödülünün zorlu parkurunda ise iki takım nefes kesti. İşte, Survivor ödül oyunu kazananı ve ödülü…

Survivor Seda Ocak, ada dönüşü göndermeli bir paylaşım yaptı!

SURVİVOR TÜRKİYE-YUNANİSTAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı sunumuyla yeni bir ödül oyunu düzenlendi! Türk ve Yunan Survivor yarışmacıları, ikinci kez ödül için karşılaştı. Karma olarak oynanan oyunda ödül ise tarafları heyecanlandırdı. Kazanan takım, büyük bir uçakla Curaçao adasına gidiyor, orada lüks bir otelde keyifli zaman geçiriliyor. Otel içinde spa, kayak, dalış yapma şansı oluyor. Ayrıca birbirinden lezzetli yemekler de yarışmacılara sunuluyor.

Ünlü ilahiyatçı Hayrettin Karaman’dan Acun Ilıcalı’nın hoşuna gitmeyecek ‘Survivor’ ‘fetva’sı

Türk-Yunan yarışmacıların karma olarak oynadığı kadın mücadelesinin kazananı ünlüler oldu. Erkekler yarışını da gönüllüler aldı. Oyun en iyilerle devam etti. Mavi takım 2-0 oyunu önde götürdü. Nagihan’ın sayısı ile ödülün sahibi mavi takım oldu.

Survivor Yunanistan yarışmacıları kimdir? Survivor Yunanistan yarışmacılarının isimleri ne?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir