Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 24 Mayıs Survivor kim elendi?

Survivor All Star yarışmasında takımlar haftanın ilk ödül oyununda karşı karşıya geldi. Eleme öncesi son büyük ödül için nefes kesen bir mücadele verildi. Peki, Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 24 Mayıs Survivor'a kim veda etti?

featured

Survivor‘da haftanın ilk ödülü için kıran kırana bir mücadele verildi.

TV8’in sevilen ve çok izlenen yarışma programı Survivor 2022’de takımlar ödül oyununa çıktı. Kırmızı ve mavi takım, nefes kesen mücadele sonunda ada konseyinde bir isme veda edecek. Yarışmacılar, haftanın ilik ödül yarışında parkurda fırtınlar estirdi. İşte, Survivor’da ödül oyununu kazanan takım…

Survivor Seda Ocak, ada dönüşü göndermeli bir paylaşım yaptı!

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ilk ödül oyununda kırmızı ve mavi takım yarışmacıları parkura çıktı. Evrim’in sakatlığından dolayı oyuna katılamaması ile Nisa ile Nagihan peş peşe parkura çıktı. Oyunun ödülü kapsamında yarışmacılar pırpır uçakla Punta Cana’daki su parkına gidecek. Eğlenceli anların ardından lüks bir villada akşam yemeği yenecek ve villada konaklanacak. Yemek menüsünde ise; kuşbalı eti patlıcan beğendi, pirinç pilavı, sütlü irmik tatlısı yer alacak.

Kadınlar yarışını gönüllüler aldı ve erkekler yarışı da başa baş geçti ve bu oyunu da gönüllüler aldı. Böylelikle haftanın ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı oldu.

Ünlü ilahiyatçı Hayrettin Karaman’dan Acun Ilıcalı’nın hoşuna gitmeyecek ‘Survivor’ ‘fetva’sı

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Eleme haftasında adaylar ünlüler takımından; Ayşe ve Sude olurken gönüllülerden de Berkan ve Hikmet gitme adayı seçildi. Adaya vedan eden isim ise Sude oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir