Survivor ödül oyununda tansiyon yükseldi!

Survivor All Star programında bu akşam kıyasıya rekabetle ödül oyunu ekranlara geldi. Zorlu parkurda ünlüler ve gönüllüler takımı adeta canlarını dişlerine taktı ve ödülün sahibi olabilmek adına yarıştı. Özellikle parkurlarda kaybettikleri enerjiyi oyun sonundaki ödülle tamamlamak isteyen yarışmacıların haliyle tansiyonu da yükseldi.

featured

Survivor ödül oyununda bu akşam heyecan dorukta. Ünlüler ve gönüllüler takımının tam motive şekilde çıktığı zorlu parkurda ilk mücadele az önce başladı. Ödülün sahibi olarak açlıklarını bir nebze olsun geçirmek ve enerji toplamak isteyen yarışmacılar için parkurda tansiyonun yükseldiği anlar da oldu. Peki, Bu akşam Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte heyecan dolu gecede Survivor ödül oyununun galibi ve detaylar…

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNDA TANSİYON YÜKSELDİ!

Geçtiğimiz Salı günkü elemede ünlüler takımı Gizem Memiç’i uğurlamıştı. Adaya veda eden bir kadın yarışmacının daha ardından kırmızılı takım bir kişi daha azaldı. Şimdi ise Survivor ödül oyunu için kıyasıya bir rekabet ekranlara geldi.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor ödül oyununda bu akşam iki takımın da kıyasıya mücadelesi izleyenleri ekran başına kilitliyor. Özellikle ödül oyunlarında canlarını dişlerine takan iki takım, zorlu parkurda ödülün sahibi olabilmek için mücadele etti.

Ödül oyununun galibi Ünlüler takımı oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir