Survivor Merve Aydın sakatlandı! Merve Aydın diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı açıkladı!

TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor All Star yarışmasında yürekleri ağızlara getiren bir sakatlık yaşandı. Nisa ve Merve arasındaki yarış sırasında, Merve Aydın basamakları çıkarken birden feryat etti. "Koptuğunu hissettim!" diyen Merve Aydın sakatlandı mı? Merve Aydın’a ne oldu? Merve Aydın diskalifiye mi oldu?

featured

Survivor All Star’da Merve Aydın kötü bir sakatlık yaşadı!

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından olan Survivor All Star sona doğru ilerliyor. Ödüller büyümeye devam ettikçe iki takımın da yarışı daha da kızışıyor. Ancak bu yarışlarda ne yazık ki istenmeyen kazalar meydana gelebiliyor.

DOKTOR KÖTÜ HABERİ VERDİ

Merve Aydın parkurda merdivenleri çıkarken birden aşil tendonunun koptuğunu hissettiğini belirtti. acı içinde doktora muayene olan Aydın’a kötü haberi doktor verdi. Doktorun yaptığı ilk muayeneye göre Merve Aydın’un aşil tendonu koptu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Başarılı yarışmacının Merve Aydın’ın diskalifiye olup olmadığı henüz belli değilken, daha detaylı muayene için ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

ACUN ILICALI MERVE’NİN DURUMUNU AÇIKLADI

Konseyde Merve Aydın’ın durumuyla ilgili bilgi veren Acun Ilıcalı, Merve Aydın’ın devam etme şansı olmadığını, Survivor hayatının sona erdiğini açıkladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir