Survivor kim elendi? 7 Haziran Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da ödül oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler, dokunulmazlık oyunlarının ardından haftanın ilk ödülü için parkurda karşı karşıya geldi. Oyunun hemen ardından adaya veda eden son isim netleşti. Peki, 7 Haziran Survivor ödülünü kim kazandı, adaya kim veda etti?

featured

Survivor All Star‘ın 7 Haziran Salı akşamı yayınlanan bölümü eleme heyecanına sahne oldu.

Survivor All Star yarışmasında kırmızı ve mavi takım, nefes kesen ödül için karşılaştı. Hafta boyunca dört eleme adayı belirlenmişti. Üç isim ünlülerden, bir isim de gönüllüler takımından çıkmıştı. Elemeden hemen önce yarışmacılar hem doyuran hem de eğlendiren ödül için parkurda kozlarını paylaştı. İşte, Survivor ödül oyununda yaşananlar…

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star’da yarışmacılar yeni bir ödül için performans sergiledi. Günün ödülü ise villada TV’de oyun keyfi, enfes akşam yemeği oldu. Ayrıca, oyunu kazanan takım televizyon sahibi de oluyor. Yarışmacıları akşam yemeğinde bekleyen menü; mantarlı tavuk sarma, mücver, fırında patates, salata, Alman pastası. Ayrıca kahve – çay keyfi de kazananı bekliyor.

Azalan yarışmacılar nedeniyle setler 6’da bitti. İlk turun kazananı ünlüler oldu. İkinci turu da gönüllüler aldı. Takımlar en iyilere çıktı ve Evrim’in sayısı ile kazanan ünlüler oldu.

Ayşe ile oyuna çıkan Nisa, kaybetmesinin hemen ardından farklı bir yüz ifadesi takındı. Ayşe ise yaptığı ağız hareketinin hiç hoş olmadığını ve ona yakışmadığını belirtti. Nisa, ”Seninki de hoş değil, senin de iki yüzlülüğün yakışmıyor.” yanıtını verdi. Benche gelen Ayşe ” İçindeki nefret kusmaya yer arıyor. Yenilmeyi hazmedemiyor galiba.” dedi. Üst üste Ayşe ile oyuna çıkan ve Nisa, benchte Evrim’le konu hakkında konuştu ve Evrim’in yanıtı, ”İkiniz de yakın arkadaşımsınız, üzülüyorum vallahi.” oldu.

ÖDÜLE AYŞE-NİSA GERGİNLİĞİ DAMGA VURDU

Ayşe, oyun sırasında Nisa ile yaşanan gerilim hakkında, ”Nisa’ya yakıştıramadığım şeyler oldu oyun içinde. Benim taklidimi yapıyor ağız bükerek. Bana doğru bağırma sevinme gibi serzenişte bulundu. Hiçbir zaman saygısızlık yapmayı istemem.” dedi.

Yanıt olarak Nisa, ”Her oyundan önce her rakibime başarılar dilerim. Hiçbir zaman Ayşe’den gelmedi. Saygı görmediğim zaman bir şekilde de cevabını veriyorum zaten.” ifadelerini kullandı.

BİREYSEL OYUN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Acun Ilıcalı, ada konseyinde yarışmanın devamına dair yeni haberi duyurdu ve final sürecine girildiğini belirtti. Ilıcalı, ”Sayılar 10’a düşecek. Buradan sonra iki tur aralıksız dokunulmazlıklar oyananacak. Son sekizin bir araya geldiği, bireysellerin olduğu oyuna geçilecek.” dedi

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Üç eleme adayı ünlülerden çıktı, bir isim de gönüllüler takımından belirlendi. Adaylar; Hikmet, Evrim, Nisa, Anıl. Elenen isim Evrim oldu.

Survivor’da Adem, Hikmet’e tekme attı! Atakan ile Adem birbirine girdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir