Survivor kim elendi? 27 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star'da yarışmacılar zorlu parkurda son kez karşı karşıya geldi. Bireysel mücadele eden son beş isim, şampiyonluk koltuğuna oturabilmek için tüm enerjileri ile performans sergiledi. Üçüncü eleme adayı ardından Survivor'a veda eden isim netleşiyor. Peki, 27 Haziran Survivor kim gitti, kim dokunulmaz oldu?

featured

Survivor All Star’da sona kalan 5 isim Dominik’te son oyunlarına çıktı. Ardından sezonun son ada konseyinde bir isim hayallerine veda ediyor. Batuhan’ın üst üste iki dokunulmazlığı sonrası 2022 Survivor All Star’ın son dokunulmazlık oyunu kazananı merak konusu! İşte Survivor dokunulmazlık oyunu detayları…

Semih Öztürk’ten Survivor Nisa’ya: ‘Çocukluğuna verdim ama…’

SURVİVOR’DA 3. DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN İSİM

Haftanın ve sezonun son dokunulmazlık yarışı gerçekleşti. Son dokunulmazlığı alan Batuhan olmuştu. İlk iki dokunulmazlığı Batuhan kazanmıştı. 3. ve son dokunulmazlık oyununda finale kalan isimler Batuhan ve Ayşe oldu. Son dokunulmazlığı kazanan Ayşe, finale, İstanbul’a gitmeyi garantileyen ikinci isim oldu.

Demet Akalın’dan Nagihan Karadere’nin Survivor’dan elenmesine tepki: ‘Yazık günah’

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor All Star’da sona gelindi. Eleme adayları ise Nisa, Hikmet ve Adem oldu. Dominik’te elenen son isim ise Hikmet oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir