Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor son eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler takımı, dördüncü dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununu kazanan aynı zamanda ödülü de almış oluyor. İki takım, gücün ön planda olduğu parkurda ter döktü. Peki, 25 Nisan Survivor 4. eleme adayı kim oldu?

featured

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Survivor All Star’da haftanın 4. ve son dokunulmazlık yarışı yapıldı. İki takım da kazanmak için parkura çıktı. Oyunun ayrıca bir de ödülü bulunuyor. Kazanan kusursuz bir akşam yemeği yiyebilecek. Yemekte; kaşarlı domates çorbası, sebzeli etli güveç, pirinç pilavı, yoğurt olacak. Ayrıca yarışmacılar, yemekten önce oyun alanından helikopterle iki spor aracın beklediği alana gidecek. Bir şehir turunun ardından akşam yemeğinde yorgunluklarını atacaklar.

DOKUNULMAZLIK YİNE GÖNÜLLÜLERİN OLDU

Tatlı olarak da yarışmacılar bir dondurma fabrikasına gidecek. Bu dondurma fabrikasını diğerlerinden ayıran özellik ise, her birinde özel dondurmaların üretildiği renkli odaların olması. Akabinde de takım, lüks bir otelde geceyi geçirecek.

Oyunun kadınlar mücadelesini gönüllüler kazandı. Erkekler yarışını da gönüllüler elde etti ve dokunulmazlık ile ödül de gönüllüler takımının oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor’da ünlüler takımından Barış ve Gökhan gönüllülerden ise Evrim eleme adayı olmuştu. Son aday ise bu akşamki konseyde belli olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir