Survivor’da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 31 Mayıs Survivor’da eleme adayı kim oldu?

Survivor'da kırmızı ve mavi takım yarışmacıları 4. dokunulmazlık yarışında olağanüstü performans sergiledi. Dokunulmazlığı kazanan aynı zamanda ödülün de sahibi oldu. Peki, 31 Mayıs Survivor'da 4. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu?

featured

Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler, haftanın son dokunulmazlık yarışında karşı karşıya geldi. İki takım yarışmacıları, hem son eleme adayını da kendi takımından çıkarmamak ve ödülün de sahibi olmak için nefes kesti. İşte, Survivor dördüncü dokunulmazlık oyununda yaşananlar…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star yarışmasında haftanın son dokunulmazlık yarışı gerçekleşti. Oyunun kazananı aynı zamanda ödül kazanıyor. Günün ödülü ise çıtır tavuk kovaları oldu. Kadınlar yarışını gönüllüler aldı ve tadım hakkı elde etti. Erkekler mücadelesinin kazananı da gönüllüler oldu. 4. dokunulmazlığı kazanan gönüllüler takımı.

Adem, bacağındaki dikişin açılması ile yeniden yarası tedavi edidi. Bu nedenle oyuna çıkamadı. Oyun sırasında ise Evrim ile Sema arasında gerginlik yaşandı.

BATUHAN: İNSANLIK ÖYLE OLMAZ

Batuhan, oyun sırasında Ayşe ile Evrim arasında yaşanan ve benchte de gerilime neden olan olay hakkında, ”Evrim ile Ayşe oyun oynuyor. ‘Sen koşma Evrim, farkı koruyalım ben sana labutu vereyim’. Neredeyse bunun devamı el ele tutuşup devam etmek. Hiç bir şey söylemedim ama ”Sen mini oyunda yardım etmedin mi?” diyor.

Bugün direkten döndüm ben. İnsanlık yapmışlar birbirlerine, insanlık öyle olmaz. Benim potaya gireceğim oyunda beni gerçekten üzdü.” sözlerini kullandı.

AYŞE: ARKADAŞLIĞIMIZI O BİTİRDİ!

Söz alan Ayşe ise, ”Rol kesmekle, racon kesmekle haklı çıkacağını düşünüyor. Ama benim insalığım benim insiyatifimi, insalığımı sorgulamak kimseye düşmez. Geçen seneden bir hukukumuaz var, o beni yazmayacağını söylediği halde yazdı. Arkadaşlığımızı o bitirdi.

Orada bir iki adım varken o sembolü istediğinde kim olsa verirdim. Benim savaşımı da kimse sorgulayamaz. Üstüne gelmiyorum diyen insan yine üstüme geliyor.” dedi.

Acun Ilıcalı, Evrim’e söz verdi; ”Bu sene karakter kazanacak. Ayşe gibi olanlar… Ayşe küçük hesaplar peşinde olmayan bir Survivor!” Kimsenin şahsına kötü kelime, argo kelime kullanmadığını, ortaya söylediğini belirten Evrim, ”Sizden özür dilerim.” dedi.

SURVİVOR KİM GİTTİ?

Survivor’da haftanın dört eleme adayı da ünlüler takımından çıktı. İlk üç gitme adayı Ayşe, Anıl, Sema oldu. Potaya dördüncü isim olarak ise Batuhan katıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir