Survivor Berna Keklikler’in sevgilisi Gil Croes karizmasıyla sosyal medyayı sallıyor! Gilmher Croes kaç yaşında, mesleği nedir?

Survivor'ın fragmanında "İlk defa aşık oldum" ifadesini kullanan Berna Keklikler'in sevgilisi Gil Croes, tarzıyla sosyal medyaya damga vurdu.

featured

Survivor 2022’nin 30. bölümündeki iletişim oyunu öncesi yarışmacıların duygularını öğrenmek isteyen Murat Ceylan’a konuşan Berna Keklikler “Ben ilk defa aşık oldum. Ve bu duygu çok garip bir duygu.” ifadesini kullandı.

Bu açıklama sonrası Berna Keklikler’in sevgilisi Gil Croes bir anda gündeme geldi.

SURVİVOR BERNA’NIN SEVGİLİSİ GİL CROES KİMDİR?

Berna Keklikler’in sevgilisi Gilmher Croes’dur. Gilmher Croes, Gil Croes takma adını kullanmaktadır.

Gil Croes tanınan bir isim olmadan önce, Aruba’nın başkenti Oranjestad’da ailesi ve kardeşleri yaşamıştır.

GİL CROES NERELİ?

Gil Croes ya da gerçek adıyla Gilmher Croes 7 Temmuz 1993’de Karayip Denizi’nin güneyinde bulunan Aruba’nın başkenti Oranjestad’da doğdu. Aruba Üniversitesi’nden mezun olan Gil Croes’un ablası ve erkek kardeşi vardır.

Gil Croes

Ablası Roxanne Kook-Croes ve erkek kardeşi Jayden Croes’dir. Annesinin adı Susanne Croes babasının adı ise Gilbert Croes ‘dir. Ayrıca kardeşi Jayden ile birlikte CroesBros YouTube kanalını yönetmektedir.

Ünlü olmadan önce, Aruba’nın başkenti Oranjestad’da kardeşleri ile beraber büyümüş ve ailesi ile yaşamıştır. Model olarak çalıştı ve Facebook’ta komedi skeç videoları yaptı. Aynı zamanda 2015 yılında Aruba Kısa Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan bir aktördür. Aruba’nın 2015’in Sosyal Medya Yıldızı seçilmiştir. Fenomenin Tiktok hesabında 30 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Gilmher , TikTok kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Hesabında öncelikle dudak senkronizasyonu videoları sayesinde hayranlarının dikkatini çekmeye başladı ve kısa sürede bir milyon hayran kitlesine sahip oldu. Gilmher, diğer sosyal medya platformlarını da denedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir