Survivor Avatar Atakan ve eşi Serap Korkmaz’ın aşk pozuna beğeni yağdı!

Survivor yarışması ile tanınan sporcu Atakan magazin gündeminden düşmüyor. Programda performansı ve ada ilişkileriyle dikkat çeken kişilerin başında gelen Avatar Atakan, programın ardından da aşk hayatıyla sık sık anılıyor.

featured

Kick boks dövüşçüsü Avatar Atakan Survivor’a , 2019, 2019 ve 2022 sezonları olmak üzere üç defa katıldı. Bu program ile tanınan sporcu, 2017’de Serap Korkmaz ile hayatını birleştirdi. Geçtiğimiz günlerde ikinci kez baba olacağını duyuran Survivor Atakan, son olarak aşk pozuyla gündeme geldi.

AVATAR ATAKAN VE SERAP KORKMAZ’DAN AŞK POZU!

Yaklaşık beş yıldır evli olan Avatar Atakan ve Serap Korkmaz çifti sosyal medyada oldukça aktif. İkilinin Leon Aslan Arslan adında 4 yaşında oğlu bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde, ikinci defa anne-baba olacaklarını açıklamışlardı. Yeni bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğunu sosyal medyadan duyurmuşlardı.

AVATAR ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

Son zamanların göz önünde çifti olan Avatar Atakan ve Serap Korkmaz, bu defa aşk pozuyla dikkat çekti. İkilinin birbirine bakarken verdikleri poz sosyal medyada beğeni topladı.

Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır.

Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

Profesyonel sporun dışında çeşitli Sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır. Avatar Atakan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Son Çıkış adlı dizide küçük bir rol almıştır. Survivor 2016’da yarışmalardaki performansı ve hırsı ile kendini gösteren Avatar Atakan, yarışmanın şampiyonu olmuştur.

Avatar Atakan’dan aşk dolu paylaşım!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir