Survivor Atakan Arslan, Acun Ilıcalı ile ters düştü! Yarışmadan çekiliyor!

Survivor All Star'da heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Eski şampiyonlardan Avatar lakaplı Atakan Arslan'ın yarışmadan çekildiği iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddianın arkasında ise Acun Ilıcalı ile yaşadığı anlaşmazlık var.

featured

Survivor All Star 2022’de Atakan Arslan’ın diskalifiye şoku yaşanıyor. Survivor Atakan’ın yarışmadan çekildiği ve Acun Ilıcalı ile bir konuda ters düştüğü iddia edildi.

Avatar Atakan’ın Survivor 2022’de çekilme nedeni ise bambaşka çıktı. Yeni kadroların oluşmasıyla birlikte Ünlüler takımından Gönüllülere geçen Atakan Arslan, yarışmanın bitmesine 1,5 ay kala bomba bir olaya imza attı.

Survivor All Star şampiyonluğu için en büyük adaylardan biri olan ve performansıyla mavi takımı sırtlayan Survivor Atakan’ın yarışmadan diskalifiye edildiği ancak bu kararın sonrasında Arslan’ın kendi isteğiyle yarışmadan çekildiği söyleniyor.

Survivor 105. bölüm fragmanı yayınlandı! Evrim ve Sema arasında büyük kavga!

AVATAR ATAKAN SURVİVOR’DAN DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Survivor All Star 2022’nin en büyük şampiyon adaylarından olan Atakan Arslan’ın kısa bir süre sonra ringe çıkacağı ve maçı olduğu için yarışmadan çekilmek istediğini Acun Ilıcalı’ya ilettiği söyleniyor.

Acun Ilıcalı’nın Avatar Atakan’ın bu isteğine olumsuz baktığı gelen haberler arasında. Hem antrenmansız bir şekilde maça çıkmasının doğru olmadığını dile getirdiği ancak Arslan’ın ısrar ettiği söyleniyor.

Survivor Mert Öcal’ın annesinin Seda Sayan’a benzerliği şaşırttı!

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir