Survivor All Star’da finale kalan yarışmacılar belli oldu! 29 Haziran Survivor kim elendi?

Survivor All Star’da final süreci başladı. Yarı finalde elenen isimler, finale kalan yarışmacılar belli oldu. Peki, Survivor’da finale kalan yarışmacılar kimler? Survivor kim elendi, kim gitti?

featured

Survivor All Star’da elenen ve finale kalan yarışmacılar belli oldu.

Survivor’da 29 Haziran Çarşamba akşamı yarı final heyecanı yaşandı ve finale bir adım daha yaklaşan isimler belli oldu. Peki; Survivor kim elendi? Survivor finale kim kaldı, hangi yarışmacılar?

Survivor’da kim elendi? Yarı finale kimler kaldı? 29 Haziran Survivor’da 4. kim oldu?

SURVİVOR’DA YARI FİNALE KİM ÇIKTI?

28 Haziran 2022 Salı günü TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında büyük final öncesinde son oyun oynanarak yarı finale kalan 2. yarışmacı belirlendi.

Dominik Cumhuriyeti’nde kurulan zorlu parkur üzerinde kozlarını paylaşan yarışmacılar kazanan olmak ve yarı final koltuğuna oturmak isteyerek tüm gücüyle mücadele verdi.

Semih Öztürk’ten Survivor Nisa’ya: ‘Çocukluğuna verdim ama…’

SURVİVOR FİNALE KİMLER KALDI?

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında yarı final için yapılan son oyunda Batuhan ve Adem yarışmanın yarı finaline adını yazdıran isim oldu.

Bu akşamki oylama sonucunda ise yarı finale adını yazdıran diğer isim Nisa Bölükbaşı oldu. Ardından Survivor finalistleri de belli oldu.

Oylama sonucunda finale kalan iki isim; Adem ve Nisa oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir