Survivor All Star 2022 yeni takımlar nasıl oldu? Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kimler? Survivor’da ödül oyununu ve Bil Bakalım’ı kim kazandı?

Survivor All Star'da takımların değişeceğini duyuran Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde yeni kırmızı ve mavi takım yarışmacılarını açıkladı. Öncesinde ünlüler ve gönüllüler takımları son kez ödül oyunu ve ardından Bil Bakalım'da karşı karşıya geldi. Peki, 21 Nisan Survivor ödülü hangi takım kazandı?

featured

Survivor All Star yarışmasında yeni bir dönem başlıyor!

Ünlüler ve gönüllüler son kez ödül mücadelesinde karşı karşıya geldi. Oyunun ödülü ise yörelere ait lezzetler oldu. Bu yemekler ise; Ankara tava, ıslama köfte, bulgur çorbası ve peynir helvası oldu.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kadın ve erkek karışık yarışılan ödül oyununda 10 olan kazanıyor. Gönüllüler yarışı 9-8 önde görütürürken Barış Murat Yağcı sayısı ile eşitlik oldu. En iyilere ise ünlülerden Sema-Barış, gönüllülerden de Ayşe-Ogeday çıktı. Oyunun kazananı ise Barış’ın sayısı ile ünlüler oldu.

Survivor’ın en eğlenceli oyunu Bil Bakalım’da iki takım heyecanlı bir mücadele gerçekleştirdi. Oyunun ödülü ise 5 bin TL’lik hediye çeki ve Kemalpaşa tatlısı oldu. Kazanan ise 10-5 skorla yine ünlüler takımı!

SURVİVOR’DA TAKIM DEĞİŞTİREN YARIŞMACILAR KİMLER? YENİ TAKIMLAR NASIL OLDU?

21 Nisan günü ünlüler ve gönüllüler artık kırmızı – mavi takım olarak Survivor 2022’ye devam edecek. Acun Ilıcalı, takımları değişen kadın ve erkek yarışmacıları acil durum konseyinde duyuruyor.

Ilıcalı, ada konseyinde, ”Bu akşam takımlardaki değişikliği söylediğim zaman da şaşıracaksınız. Olmaz dediğiniz, tahmin etmediğiniz bazı değişiklikler olacak takımlarda. Burası Survivor, burada herkes değişiklikleri kabul etmek zorunda.” dedi.

Konuşmasının devamında: Seyirci oylamasındaki sonuca göre takımların değişiklik yaşamasına kullanılan oy yüzde 55. Yani bakıldığında 55’e 45 bir durum var. Geçen yıl da buna benzer bir durum var.

Şimdi önemli konu, şu anda yapacağımız değişlik Survivor’ın son değişikliği değil. Bundan sonra da ilerki dönemde takım değişikliği olabilir. Zamanında bir takımın yok olduğunu gördük, bireysele döndü. Bu sene için açıkçası seyircimizden aldığımız bir mesaj var, buna göre değişiklik yapacağız, onu daha sonra söyleyeceğim.

Önce kadınlarla başlayan Acun Ilıcalı, takım değiştirecek isimleri saydı. Buna göre, ilki Ayşe oldu. İkinci isim Nagihan. Üçüncü yarışmacı Sude. Kadın yarışmacıların ardından değişiklik yapılan erkek yarışmacılar da belli oldu.

Erkeklerde ise ilk isim Gökhan, İkincisi Perviz oldu. Daha sonra Anıl ve Atakan’ın takımlar değişti.

Kırmızı Takım

Barış
Adem
Anıl
Batuhan
Gökhan
Sema
Merve
Sude
Ayşe

Mavi Takım

Atakan
Berkan
Ogeday
Hikmet
Perviz
Seda
Nisa
Evrim
Nagihan

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir