Survivor Aleyna Kalaycıoğlu mini şortuyla nefes kesti!

Survivor 2021 yarışmasında gösterdiği performansla adını duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, son dönemdeki paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Fit fiziğiyle dikkat çeken fenomen isim, son olarak yaptığı bir spor paylaşımıyla olay oldu.

featured

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, spor yaparken giydiği mini şortuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma sonrası özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iç çamaşırsız ve derin göğüs dekolteli pozlarıyla çokça konuşulan isimlerden bu kez spor paylaşımı geldi.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu sütyensiz haliyle videoya çekildiğini fark edince göğüslerini elleriyle kapattı

SURVIVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU’NUN SPOR PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Ünlü spor spikeri Hande Sarıoğlu ile yakın arkadaş olduğu bilinen Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça bahsettiriyor.

Sosyal medyada sıklıkla aktif olan ve Instagram hesabında 566 bin takipçisi bulunan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde sırtı açık pembe bluzuyla verdiği pozla olay olmuştu.

MİNİ ŞORTU VE FİZİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Kalaycıoğlu’ndan bu kez çok konuşulacak bir spor paylaşımı geldi. Ünlü isim, yerde yatıp spor yaparken çekildiği mini şortlu fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir