Survivor’da 4 Nisan 2022 günü dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor’da son eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'ın 4 Nisan Pazartesi yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi yaşandı. Survivor'da son dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde oylamaya gitti. Konseydeki oylamada iki adayın ismi eşit şekilde söylenince, elemeye kalan ismi performans birincisi belirledi.

featured

TV8’de Survivor heyecanı sürüyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı, nefes eksen dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. İki aday çıkaran ünlüler bu dokunulmazlığı da kaybetmek istemezken gönüllüler ise ikinci bir aday daha çıkarmamak için mücadele etti.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM…

Haftanın ve elemeden önceki son dokunulmazlık oyununda güç ön planda yer aldı. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları, oyun sırasında gergin anlar da yaşadı.

Dokunulmazlığı kazanan takım aynı zamanda büyük ödülün de sahibi olacak. Ödül de; lüks araçlarla bir villaya gidilecek. Villada leziz bir sofra olacak. Sofrada: mücver, salata, kuzu pirzola, fırın sebzeler, patlıcanlı pilav, çilekli muhallebi olacak.

Kazanan takım da villada kalacak. İllüzyonist gösterisi olacak. Öte yandan bu ödül, sezonun ilk farklı mekan ödülü. Kadınlar yarışını gönüllüler, erkekleri ise ünlüler kazandı. Oyunun kazananı ünlüler oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor eleme adayları Ardahan, Barış Murat Yağcı, Gizem Memiç, Gökhan oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir