Survivor 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 14 Haziran Survivor kim elendi?

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler, haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda büyük efor sarf etti. İlk iki eleme adayı gönüllüler takımından çıkmıştı. Son iki isim de üçüncü dokunulmazlık ardından netleşecek ve adaya veda eden isim belli olacak. Peki, 14 Haziran Survivor'a kim veda etti?

featured

Survivor All Star’da yarışmacılar, bireysel oyunlardan önce son kez takım olarak karşılaştı. Kırmızı ve mavi takım, haftanın son dokunulmazlık oyunu parkurunda hem yoruldu hem de zihinlerini zorladı. Oyunun kazananı ise dokunulmazlığın yanı sıra keyifli bir de ödülün sahibi oluyor. İşte, Survivor eleme adayları ve kazanan takım…

Acun Ilıcalı, Ogeday’ın sakatlığına inanmayan Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede canlı yayında fırça çekti

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star’da iki takım da son kez karşılaştı. Yarışmacılar artık bireysel olarak oyuna devam edecek. 14 Haziran günü Survivor’da dokunulmazlığı kazanan deniz kenarı bir restoranda muhteşem bir akşam yemeği yiyecek. Menüde ise; sarımsaklı peynirli ekmek, keçi peynirli salata, Welington hamburger ve çikolatalı browni yer alıyor. İlk turu ünlüler aldı, ikinci tur da gönüllülerin oldu. Oyun en iyilere uzadı ve bu turda kazanan gönüllüler oldu.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu sütyensiz haliyle videoya çekildiğini fark edince göğüslerini elleriyle kapattı

SURVİVOR KİM ELENDİ?

İki dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerden potaya giren isimler Nisa ve Atakan oldu. Kırmızı takımdan Nagihan dokunulmaz. Üçüncü gitme adayı da Hikmet oldu. Mavi takımdan Berkan’ın performans birincisi olmasıyla dördüncü eleme adayı direkt olarak Ogeday seçilmiş oldu.

Oylama sonucunda adaya veda eden isim Atakan oldu.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir