Survivor yeni sezonda yeni format! İşte 2023 kadrosu

2023 Survivor için nefesler tutuldu. TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yarışma için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın Survivor 2023 kadrosu ve formatı hakkında açıklamaları izleyenleri heyecanlandırırken yayımlanacağı tarih ve kadrosu dikkatleri çekti. Yarışmada sosyal medya fenomenlerinin olacağı söylentileri ise merak uyandırdı.

featured

TV8 ekranlarında 2006 yılından beri süren her yıl düzenlenen Survivor‘ın yeni sezonu için geri sayım başladı. Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği yarışmanın ilk tanıtımı yayınlandı. Yeni sezonda Survivor’da yer almak isteyen kişiler için Ilıcalı’dan ilk açıklama geldi.

Survivor’da bu sezonda aynı zamanda “akıl oyunları” olacak. Acun Ilıcalı’nın yeni sezon formatını ‘Survivor 2023 All Star-Fenomenler’ olarak açıklaması damgasını vurdu. Yapılan bu açıklama heyecanlandırırken sosyal medyada sürpriz isimler yayıldı. Aralarında TikTok fenomenlerinin de olduğu yarışmacılar zorlu mücadele için Ocak ayında Dominik’e gidecek.

SURVİVOR YENİ SEZONDA YENİ FORMAT

Acun Ilıcalı yeni sezon başvuruları ile ilgili yaptığı açıklamada “Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023’e katılma şansına sahip olun” dedi.

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor’da yarışmacı ve yeni sezonun başlangıç tarihi merak ediliyor. Sunuculuğunu Murat Ceylan’ın üstlendiği Survivor yarışmasında yeni sezonda All Star-Fenomenler formatıyla yayınlanacağı iddialar arasında yer aldı. Fakat söz konusu iddialar hakkında henüz TV8 ve Acun Ilıcalı resmi bir açıklama yapmadı.

TV8’in en çok izlenen iki yarıışma programı Masterchef ve Survivor’ın aynı tarihlerde yayınlanmadığı biliniyor. Buna göre, Survivor 2023 sezonunun Masterchef’in sezonu tamamlamasının ardından başlaması bekleniyor. Programın 2023’ün Ocak veya Şubat ayında başlayacağı öngörülüyor.

SURVİVOR 2023 KADROSU BELLİ OLDU MU?

Yeni sezon ünlüler kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı tahminleri devam ederken Acun Ilıcalı’dan müjdeli haber geldi. Survivor 2023 başvuruları başladı. Üstelik bu sezon her zamankinden farklı olacak.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’ın yeni sezonunda yeni sezonunda All Star-Fenomenler kıyasıya yarışacak.

Survivor’ın 2023 yılındaki yeni sezonunda yarışacak isimler henüz belli olmadı. Ancak sosyal medyada 2023 Survivor All Star fenomenler kadrosunda Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Damla Can, Merve Aydın, adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni TikTok fenomeni Cellat gibi isimlerin yer alacağı iddiası yer aldı. İddiaların gerçekliği ise bilinmiyor.

Geçtiğimiz haftalarda, Survivor 2023 kadrosunda şu isimlerin yer alacağı iddia edilmişti;

Stevan Salam

Yaren Alaca

Semih Öztürk

Merve Yalçın

Merve Aydın

Hikmet Tuğsuz

Hakan Hatipoğlu

Furkan Kızılay

Faster Abdü

Damla Can

Cellat (Özgür Deniz)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir