Survivor 1. dokunulmazlığı kim kazandı? 22 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık performansları nefes kesti. Ünlüler ve gönüllüler olarak başlayan mücadeleler, finale günler kala bireysele döndü. İşte, Survivor dokunulmazlık oyunu detayları..

featured

Survivor‘da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. Oyunun ödülü ise lüks bir restoranda akşam yemeği. Ayrıca kazananlar ata binecek. Kazanan isim ve beraberinde seçtiği iki kişi, gittikleri yerde ata biniyor. Ardından golf araçları iile restorana gidiyor. Sonrasında; ezo gelin, içli köfte, kağıt kebabı, bulgur pilavı, sütlaçtan oluşan menünün keyfini sürüyor.

Survivor Berna Keklikler kırmızı mini elbisesiyle hayran bıraktı!

SURVİVOR BİRİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık yarışında sistem de değişti. Yeni sisteme göre artık sıralama turlarında en iyi iki performans yarı finale yükselecek. Birinci tur, yarı final ve finalde de 4 yapan kazanacak. Kazanan ise yanında sadece iki kişiyi ödüle götürebilecek.

En iyi performansı gösteren Nisa ve Batuhan direkt yarı finale yükseldi. Finale yükselenler ise Adem ile Batuhan oldu. 22 Haziran dokunulmazlık oyununun kazananı yeniden Adem Kılıçcı oldu.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu mini şortuyla nefes kesti!

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kazanan Adem, haftanın ilk eleme adayı olarak Ayşe’nin ismini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir