Irkçı çetenin Gaziantep provokasyonu! ‘Suriyeli, satırla kol kopardı’ iddiası da yalan çıktı

Türkiye, başıboş sokak köpekleri sorunuyla boğuşurken bir de başıboş ırkçı çete sorunu ile uğraşmak zorunda kalıyor. Ümit Özdağ’ın başını çektiği; FETÖ, PKK ve Türkiye karşıtı her türlü oluşumun destek verdiği ırkçı çete, sığınmacılar üzerinden her gün farklı farklı olayları çarpıtarak halkı galeyana getirmek için debeleniyor.

featured

Sığınmacılar üzerinden yapılan provokasyonun son örneği Gaziantep’te yaşandı. Son olarak sosyal medyada bir video paylaşan ırkçı çetenin, ‘’Suriyeli, satırla bir Türkün kolunu kopardı.’’ iddiası da yalan çıktı.

Gaziantep’te Türk eczacıyla Suriyeli sığınmacı arasında yaşandığı iddia edilen olaylara dair görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

Paylaşılan görüntülerde kaldırıma çekilmiş arabanın etrafında toplanan kalabalığın bağırdıkları duyuluyor.

‘’SURİYELİ, TÜRK ECZACININ KOLUNU SATIRLA UÇURDU’’ YALANI

Söz konusu videoyu çeken kişinin, ‘’Suriyelinin, Türk eczacının koluna et satırıyla vurmuşlar. Adamın kolu uçmuş’’ dediği duyuluyor.

 

Kol koparmanın olmadığı, bıçakla hafif yaralamanın olduğu olayda yaralanan şahsın durumunun iyi olduğu ve evinde istirahat ettiği öğrenildi.

GAZİANTEP VALİLİĞİNDEN IRKÇI ÇETEYE YALANLAMA

Gaziantep Valiliği, Suriyelinin, bir Türk eczacının kolunu satırla kopardığı yalanını paylaşan ırkçı çeteyi yalanladı.

Bazı sosyal medya mecralarında ve basında İlimizde Suriyeli bir sığınmacının tartıştığı bir Türk eczacının kolunu satırla vurarak kopardığına dair iddialar yer alması üzerine açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur.

12.09.2022 tarihinde(bugün) saat 15.00 sıralarında Şahinbey ilçesinde bir diş polikliniği önünde aynı binada oturan kişiler arasında binanın park alanı nedeniyle tartışma yaşanmıştır. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde diş teknisyeni olan bir vatandaş, kimlikleri tespit edilen Suriye uyruklu 3 şüpheli tarafından kesici alet ile sağ el kısmından hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

Yaralanan hemşehrimiz evde istirahat etmektedir ve Valimiz tarafından telefonla aranarak olay hakkında bilgi alınmış, İlçe Kaymakamı tarafından evinde ziyaret edilmiştir. Tedavi süreci Valiliğimiz tarafından takip edilmektedir. Adli süreç devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir