Suriyelilerin cinsel yaşamıyla ilgilenmekten Hatay’ı unuttu! Lütfü Savaş ile batan şehirden dehşet görüntüler…

Hatay’ın Antakya ilçesinde sağanak yağış yüzünden taşan yağmur suları Tarihi Uzun Çarşının içinden sel gibi aktı. Esnaf ve vatandaşlar bu durumdan olumsuz etkilenirken CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a tepki gösterdiler.

featured

Hatay’da her yağmurda olduğu gibi Uzun Çarşı’yı yine su bastı. Yıllardır altyapı sorununun çözülmediğini belirten vatandaşlar CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Lütfü Savaş‘a isyan etti.

Yurdun birçok yerinde olduğu gibi sağanak yağış Hatay’ın birçok ilçesinde da etkili oldu. Dün geceden itibaren başlayan yağmur zaman zaman gün içerisinde sağanak şeklinde yağdı.

Antakya’da kuvvetli yağış yüzünden taşkınlarla karşı karşıya kalındı, yollarda su birikintileri oluştu. Her yağışta olduğu gibi taşan yağmur suları, yine Uzun Çarşı’nın içinden sel gibi aktı.

Antakya tarihi Uzun Çarşı esnafı, bir kez daha sel gibi akan yağmur suyu yüzünden olumsuz yönde etkilendi, mağdur oldu, vatandaşlar da akan suyun içinden geçmek zorunda kaldı.

Çarşıda esnaf her yağmurda karşılaştığı bu olumsuzluk yüzünden bu sorunun çözümlenmemesine tepki göstererek “Yıllardır yaşadığımız bir sorunu bir belediye neden çözemez anlamış değiliz. Her kuvvetli yağışta uzun çarşıyı sel alıyor. Biz malzemelerini kurtarmak için yoğun çaba harcamak zorunda kalıyoruz. Çarşı esnafı olarak bu olumsuzluktan bıktık. Yetkili kurumları bu sorunu çözmeye davet ediyoruz” dediler.

https://twitter.com/ademyesildal/status/1522290497150144512?s=20&t=BKWGhvc8pLf-3mCDBqm4Qw

https://twitter.com/fatihyuksel31/status/1522264390938075137?s=20&t=shcbWHrwga0dSdrjYiaLuw

CHP’nin ırkçıları nefret kusuyor: Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan skandal sözler…

CHP’li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a suç duyurusu

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir