“Suriyeliler saldırdı” yalanı elinde patladı! Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne Çelik partiden ihraç ediliyor

featured

Zafer Partisi Tarım Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne Çelik, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyelilerin kendisine saldırdığını öne sürmüştü.

Zafer Partisi, Başkanlık Divanı üyelerinden oluşan heyetin yaptığı incelemede, konunun aktarıldığı gibi olmadığı sonucuna varıldığı ve Çelik’in kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini bildirdi.

PARTİDEN İHRAÇ EDİLİYOR

Zafer Partisi’nden yapılan yazılı açıklamada, Başkanlık Divanı üyelerinin kurduğu heyetin Hatay’a giderek yerinde inceleme yaptığı duyuruldu.

Partiden yapılan açıklama şöyle:

“17 Eylül 2021 tarihinde, Zafer Partisi Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yelda Döne ÇELİK, Hatay/Reyhanlı’da Suriyelilerin saldırısına uğradığını ileri sürmüştür.

Bunun üzerine Zafer Partisi Genel Sekreteri ve Adana Milletvekili İsmail KONCUK, Mahalli İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cezmi POLAT, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet CEYLAN ve Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Burak MENGÜ Hatay’a giderek hem geçmiş olsun dileklerini iletmiş hem de konuyu yerinde incelemişlerdir.

ÜMİT ÖZDAĞ TARAFINDAN DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

Zafer Partisi Başkanlık Divan’ı üyelerinin kurduğu heyetin yaptığı Hatay/Reyhanlı ziyareti ve incelemesi sonucu olayın aktarıldığı gibi olmadığı anlaşılmış; Partimize karşı arkasında neyin olduğu henüz belli olmayan bu provokasyon üzerine Genel Başkanımız Sn. Ümit ÖZDAĞ tarafından tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Parti Merkez Disiplin Kurulun’a sevk edilmiştir.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir