Irkçı yalan çetesinin iç savaş çıkarma tezgâhında bugün: ‘Suriyeliler küçük çocuğa kezzap attı’ yalanı

Türkiye’de bir iç savaş çıkarma hevesinde olan ırkçı çetenin başı Ümit Özdağ, son birkaç haftadır hız verdiği yalan serisine devam ediyor. Sığınmacıları hedef alan yalan serisinde Özdağ bu defa da Konya’da bir parkta Suriyelilerin bir çocuğun yüzüne kezzap attığı yalanını servis etti.

featured

“Yalan söyleme teknikleri” konusunda firari FETÖ’cü teröristlere eğitimler veren Ümit Özdağ, son birkaç yıldır tehlikeli bir oyun oynuyor. Türk milletini yalan haberlerle provoke etmek isteyen Özdağ, sürekli dillendirdiği ‘iç savaş çıkacak’ iddiasını hayata geçirmek için yalan üstüne yalan söylüyor.

FETÖ’DEN SOSYAL MEDYA DESTEĞİ

Özdağ’ın toplumun sinir uçlarına dokunan yalan ve çarpıtılmış haberleri sosyal medyaya düşer düşmez FETÖ’cüler tarafından açılmış Türkçü görünümlü hesaplar tarafından geniş kitlelere yayılıyor.

FETÖ’cülerin son zamanlarda sosyal medyada ‘milliyetçi, Atatürkçü, polis, doktor’ gibi maskeler takarak yaptıkları algı operasyonları, Emniyet tarafından da deşifre edilmişti.

ÜMİT’İN YALAN SERİSİNDE BUGÜN

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın yalan serisi “Konya’da Suriyeliler bir çocuğun yüzüne kezzap attı” haberi ile devam etti.

Sosyal medya hesabından “Şimdi çocuğun babası ile konuştum. Olay 45 gün önce olmuş. Suçlu Suriyeliler yakalanmış, yargı süreci başlamış.1 yabancının başına 1 şey gelince Zafer Partisi kışkırttı diyenlere sorum şu: Bu çocuğun yüzüne 20 TL için kezzap dökenleri kim kışkırttı? Türk düşmanı Suriyeli yalakaları” cümleleri ile paylaştığı görüntülerde “Konya’da küçük çocuktan 20 TL isteyen Suriyeliler küçük çocuğa kezzap attılar” haberi servis edildi.

ÇOCUKLAR ARASINDA YAŞANAN BİR KAZA

Olay, Konya’nın merkez Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi’nde yaşandı.

Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; ilkokul öğrencisi 9 yaşındaki Yusuf İsmail Candan, parkta daha önce birlikte oyun oynadığı 12 yaşındaki G.E.H. ile karşılaştı.

İkili birlikte oyun oynarken, G.E.H. bulduğu bidondaki sıvıyı Candan’ın üzerine fırlattı.

Küçük çocuk acı içinde bağırarak eve doğru koştu.

Ümit Özdağ yalana doymuyor! “Gaziantep’te Suriyeli şahıs kulak kesti” yalanı

HEMEN AMELİYATA ALINDI

Ailesi tarafından Konya Şehir Hastanesi’ne götürülen Candan’ın yüz, boyun ve sırt bölgelerinde yanıkların oluştuğu tespit edildi.

Yanan bölümlerine ameliyatla deri nakledilen küçük çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

“SU OLDUĞUNU ZANNETTİM”

Bidondaki sıvının kezzap olduğu ortaya çıkarken Candan ailesinin şikayeti üzerine ifadesi alınan G.E.H, “Oynadığımız yıkık bina içerisinde dolu su bidonu gördüm. Bidonun içerisinde su olduğunu zannederek oyun amaçlı Yusuf’a fırlattım. Dökülen sıvı nedeniyle benim de elim ve ayağımda yanıklar oluştu. Maddenin kezzap olduğunu bilmiyordum” dedi.

G.E.H. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Ümit Özdağ’ın bugünkü yalanı da elinde patladı! Karaman’da ‘bıçaklandı’ dediği genç ‘gaspçı’ çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir