Süper Lig’de bir ayrılık daha! Rıza Çalımbay Sivasspor’a veda ediyor

4 yıldır Sivasspor'da teknik direktör olarak görev yapan Rıza Çalımbay, kulüpten ayrılacağını duyurdu.

featured

Süper Lig’de bir ayrılık daha yaşanıyor. Demir Grup Sivasspor’da tecrübeli teknik direktörü Rıza Çalımbay, kulüple yollarını ayırdığını açıkladı.

BASIN TOPLANTISINDA AÇIKLADI

Rıza Çalımbay, farklı dönemlerde toplamda 7 yıl çalıştığı Sivasspor’dan ayrıldığını Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

“SİVASSPOR TARİHİNDE İLK KEZ TÜRKİYE KUPASI’NI KAZANDIK”

Sivasspor’da mutlu olduğu için uzun süre kaldığını vurgulayan Çalımbay, “Özellikle son 4 senemiz büyük başarılarla geçti. Bir Anadolu takımının başaramadığını başararak 3 yıl üste üste Avrupa’ya gittik ve Sivasspor’un tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nı kazandık. Bizim yaptığımız şeyler Sivasspor’un tarihinde yok.” dedi.

Güzel şeyler yaptıkları Sivasspor’dan ekibiyle ayrılma kararı aldığını kaydeden Çalımbay, “Bundan önce nasıl geldiysem, çok iyi bir şekilde ayrıldıysam, bu sene de aynı şekilde ayrılmak istiyorum. Her zaman biz buraya geliriz, burada çalışırız. Hiçbir sorun yok. Şu anda ekibimle düşünürken, ayrılmanın iyi olacağına inandık. Ekip olarak bugün görevimiz zaten bitiyordu.” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir