Buket Aydın, göğüs dekoltesiyle Instagram’ı salladı! 2 fotoğraf birden!

Buket Aydın, derin göğüs dekolteli seksi pozuyla Instagram'ı salladı. İşte güzel sunucunun çok konuşulan pozları...

featured

Buket Aydın, son zamanlarda paylaştığı seksi pozlarla gündeme geliyor. Ünlü sunucu, Instagram hesabı üzerinden son olarak spor yaptığı anları paylaşmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Buket Aydın, şimdi de derin göğüs dekolteli pozuyla Instagram’ı salladı.

Sunuculuğu ve kariyeri harici özel yaşamıyla da zaman zaman gündeme gelen sunucu Buket Aydın, spor yaparken çekildiği pozlarla sosyal medyayı sallamıştı. Ünlü sunucu, bu kez göğüs dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü sunucu Buket Aydın, spor yaptığı anları paylaşmış ve takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Önceki günlerde mum ışığında verdiği pozla dikkat çeken Buket Aydın’a, takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni gelmişti.

2020 YILINDA BOŞANMIŞTI!

2013 senesinde evlendiği Erce Baykal’dan 2020 yılında sessiz sedasız boşanan Buket Aydın’ın Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı biliniyordu. Sonrasında ihanete uğradığını belirten Buket Aydın, Emir Sarıgül defterini sonsuza dek kapattığını belirtmişti.

Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Buket Aydın bu kez göğüs dekolteli pozuyla ortalığı karıştırdı. Ünlü sunucu, sarı renkli kıyafetiyle fit ve güzel fiziğini gözler önüne serdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir