Sultanbeyli’de ‘bu kadarı olmaz’ dedirten kaza anı kameralara böyle yansıdı

Sultanbeyli'de yaşanan ilginç kaza görenleri hayrete düşürdü. Sosyal medyada linç edilen şoförün kaza anı kameralara böyle yansıdı.

featured

Trafikte gün geçmiyor ki ilginç bir kaza ile karşılaşmayalım. Bu kez görüntüler Sultanbeyli’nden geldi.

Araba kullanmayı bilip bilmediği henüz belirlenemeyen kişinin görüntüleri sosyal medyada dalga konusu oldu. Vatandaşlar şoförün ehliyetini nereden aldığını sorguladı. Trafikte hem yayaların hem sürücülerin hayatını öylece bir riske atması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

 

Kaza yapan şoförün kadın olması ise tartışmaları ciddi boyuta ulaştırdı. Kendinden başka 3 çocuğunun daha arabada olması, görenleri kızdırdı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre kimse yaralanmadı.

Söz konusu video hakkında vatandaşlar tarafından yapılan yorumlar şu şekilde;

araba kullanmayı henüz öğrenememiş ama 3 tane çocuğu arabaya alıp yolda dikilen adama durduk yere çarpan kadını içeren kaza.

adam orda sıkışmış geri alayım diye düşünmeyip olayı izlemeye başlamış. arkadan gelen başka adam gelip arabayi geriye almak için arabaya yönelince aklı başına gelmiş bu sefer de sıkışan adam yerine çocukları arabadan çıkarma derdine düşmüş ve arabanın geriye alınmasına engellemiş.neyseki basit kaza da yoksa sıkışan adam pisi pisine gidecekti.

adam iyidir umarım, arada sıkıştı kaldı. böyle bir dönüş yok zaten, kaldırıma çıktı önce, sanki kamyon döndürüyor, sonra içe manevra yaptı, herkese ehliyet vermemeleri gerek, kadını, erkeği fark etmez.

kadınlara ehliyet verilirken tekrar düşünülmesi gerektiğini gösteren içerik. soğukkanlı olmayı pek beceremiyorlar, direkt panik havası.

şimdi buraya gerçekleri yazsan “ekran görüntüsü aldım, seni şikayet edicem” diyen tipler mesaj kutumu yeşillendirecekler.

kadinlarin araba surmek icin en az 50 seneye daha ihtiyaclarinin oldugu gercegini bir kez daha dogrulatan kaza…

birinin ehliyetini geri almak diye bir şey var mı? yok yani bu tipin elinde ehliyet ne arıyor? alsınlar elinden ehliyetini, vereni de cezalandırsınlar. gitti adam bok yoluna!

kadındaki rahatlığa bak . adama çarpmış hala rahat takılıyor . demekki ilk olayı değil . dua etsin adam koştu geldi de bu kadını da kurtardı .

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir