Süleyman Soylu’nun Cudi’den yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı: Önce ses değişir…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ın ilk uluslararası tenis turnuvası olan Cudi Cup'tan video paylaşarak, "Önce ses değişir, sonra renk gelir, huzur gelir" ifadelerini kullandı.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun, Cudi Cup’tan paylaştığı video sosyal medyada büyük ses getirdi.

Bir dönem ismi terörle anılan Cudi Dağı eteklerinde artık raket sesleri yükseliyor. Şırnak’ın ilk uluslararası tenis turnuvası olan Cudi Cup, 16 Mayıs tarihinde başladı. 22 Mayıs’a kadar sürecek turnuvada dünyanın dört bir yanından tenisçiler raket sallıyor.

Terörden temizlenen Cudi ilk kez uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının himayesinde düzenlenen Cudi Cup tenis turnuvası başladı.

ŞIRNAK’TA İLK ULUSLARARASI TURNUVA

22 Mayıs’a kadar sürecek turnuvaya Türkiye, Rusya, Litvanya, Kazakistan, Tunus, Polonya, İran, Gürcistan ve İngiltere’den 14 yaş ve altı 37’si kız 81 sporcu katılıyor. Geçen yıl ulusal tenis turnuvasına ev sahipliği yapan Şırnak’ta ilk kez uluslararası bir turnuva düzenleniyor.

“ÖNCE SES DEĞİŞİR…”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Cudi Cup’tan görüntüler paylaştı. Bakan Soylu “Önce ses değişir, sonra renk gelir, huzur gelir” dedi.

Soylu’nun paylaşımı sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1527939755446611971?s=20&t=MPZGXCGvvYoSx0tNSFEq7Q

İçişleri Bakanı Soylu ülkesine dönen sığınmacı sayısını açıkladı

İçişleri Bakanı Soylu ‘ilk kez’ diyerek tanıtmıştı! Yerli ve millî pasaportta dikkat çeken Türkiye detayı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir