İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: ‘İzmir’de Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 202 kişi gözaltına alındı’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de 36'ncısı, İzmir'de ilki gerçekleştirilen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 225 hedefin 202'sinin gözaltına alındığını söyledi. Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesinin süreceğini belirten Soylu, "Kimse acıma beklemesin. Acırsan acınacak duruma düşersin. Uyuşturucuya karşı sert mücadelemiz devam edecek" dedi.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi program için geldiği İzmir’de ilk olarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) binasında, ilde gerçekleştirilen ‘Kökünü Kurutma Operasyonu‘ hakkında açıklama yaptı.

236 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Gece saatlerinde 236 adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonu yerinde takip eden Bakan Soylu, operasyonun detaylarını, gerçekleştirdiği basın açıklamasında anlattı.

Bakan Soylu’nun beraberinde Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Seydioğulları de KGYS binasında hazır bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir