Spotify Çöktü mü? Spotify Neden Çöktü? Spotify’a Neden Girilmiyor?

Çok sayıda Spotify kullanıcısı bu akşam saatlerinde hesaplarına erişmekte sorun yaşadı. Kullanıcıların birçoğu 'Oturumun kapatıldı. Dinlemeye başlamak için tekrar oturum aç' hatası aldı.

featured

Popüler müzik dinleme uygulaması Spotify bu akşam saatlerinde hata vermeye başladı. İsveç merkezli servise erişemeyen kullanıcılar soluğu arama motorlarında aldı. Son dönemde sosyal ağ platformlarında yaşanan çökme sorunlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken kullanıcılar, ‘Bir şeyler ters gitti’ uyarısı aldıklarını açıkladı. Peki Spotify çöktü mü? Spotify neden çöktü?

SPOTİFY ÇÖKTÜ MÜ?

Sevilen çevrimdışı müzik platformu 8 Mart akşamı bir kesintiye uğradı. Binlerce müziğin yer aldığı uygulamaya kullanıcılar ulaşamıyor. Dünyada ve Türkiye’de de severek kullanılan Spotify uygulamasına ne olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu akşam kullanıcıların erişilemediği uygulama sadece Spotify olmadı. Bunun yanında Twitter’dan da böyle bir haber gelmişti. İki uygulamanın da neden böyle arıza verdiği henüz bilinmiyor.

SPOTİFY NEDEN AÇILMIYOR?

Spotify, müşterilerine ücretsiz bir müzik akışı sunan bir platformdur. Bu ücretsiz seçeneğin yanında Spotify, kullanıcıları isterlerse ücretli, diledikleri şarkılara reklamsız da ulaşabilirler. Çevrimdışı müzik dinlemek isteyen kullanıcılar neden Spotify uygulamasına giremediklerini sorguluyor. Henüz Spotify’den resmi bir açıklama gelmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir