Sözde milliyetçi Ümit Özdağ’ın yardımcısı Gülümser Heper’in “Sayın Öcalan” dediği görüntüler ortaya çıktı.

Milliyetçilik üzerinden sığınmacılara karşı ırkçı bir politika yürüten Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yardımcısı Prof. Dr. Gülümser Heper'in geçmişte katıldığı bir canlı yayında teröristbaşı Abdullah Öcalan için 'sayın' ifadesini kullandığı ortaya çıktı.

featured

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın partisinde Genel Başkan Yardımcılığı yapan Prof. Dr. Gülümser Heper, teröristbaşı Abdullah Öcalan için ‘sayın’ demiş.

Prof. Dr. Gülümser Heper, 2020 yılında katıldığı bir canlı yayında terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan’a 4 kez ‘sayın’ ifadesini kullanmıştı.

Metin Özkan ve Mehmet Metiner, ‘sayın’ ifadesine çok sert karşı çıkarken, sosyal medyada Heper’e büyük tepki gösterilmişti.

Heper’in o görüntüleri yaklaşık 2 yıl sonra tekrar gündem oldu. Türk milliyetçiliği ekseninde bir politika yürüttüklerini iddia ederek yola çıkan ancak sığınmacı düşmanlığı üzerinden ırkçı bir siyaset yöntemi seçen Ümit Özdağ ve Zafer Partisi’nde, teröristbaşı Abdullah Öcalan için ‘sayın’ ifadesini kullanan birinin olması, her kesimden tepki çekti.

Terörist başı için ‘Sayın Öcalan’ diyen Gülümser Heper Zafer Partisi’ne katıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir