Sözde 16 milyonun başkanı! Ermeni patriği için üzülen İmamoğlu, Mahmut Ustaosmanoğlu’nu yok saydı!

Göreve geldiğinde 16 milyon İstanbullunun başkanı olduğunu iddia eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için ne taziye mesajı yayımladı ne de cenazesine gitti. Ancak aynı Ekrem İmamoğlu, 2019'da hayatını kaybeden Türkiye Ermenileri 84. Patriği Mesrob Mutafyan için taziye mesajı paylaşmıştı.

featured

Hayatını kaybeden İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için taziye mesajı bile yayınlamayan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 2019’da Türkiye Ermenileri 84. Patriği Mesrob Mutafyan için başsalığı mesajı paylaştığı ortaya çıktı.

İBB YENİKAPI’DA KONSER VERDİ

İmamoğlu, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun öldüğü günün akşamında İBB’nin Yenikapı’da düzenlediği etkinliğe ve konsere katıldı. Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenaze törenine katılmayı da tercih etmeyen Ekrem İmamoğlu “16 milyonun başkanı” olduğu söyleminin ne kadar boş olduğunu gösterdi.

ERMENİ PATRİK İÇİN BAŞSALIĞI MESAJI PAYLAŞMIŞTI

Müslümanların kıymet verdiği bir alim için bir başsalığı mesajı yayımlamaya bile tenezzül etmeyen Ekrem İmamoğlu, 2019’da hayatını kaybeden Türkiye Ermenileri 84. Patriği Mesrob Mutafyan için bile başsalığı mesajı paylaşmıştı.

 

Sosyal medya müptezeli Jahrein, vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu için skandal ifadeler kullandı!

Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir, aslen nereli? Mahmut Efendi Hazretleri neden öldü, hastalığı ne? İşte sözleri…

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir