Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Soylu ve Karaismailoğlu İstanbul’a geldi…

İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'da geldi.

featured

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan talimat geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AFAD Başkanı Yunus Sezer İstanbul’a hareket etti.

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışının ardından İçişleri Bakanı Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile AFAD Başkanı Sezer’i taşıyan uçak gece saatlerinde Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.

KARAYOLLARI 1. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE TOPLANTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nde kentteki kar yağışıyla ilgili gelişmelere ilişkin bir toplantı yaptı. Bakan Soylu, toplantının ardından incelemelerde bulunmak üzere Bağcılar’a geçti.

ARAÇLARINDA MAHSUR KALANLARI ZİYARET ETTİ

Soylu, yoğun kar yağışının yolları kapatması nedeniyle Bağcılar’dan yaklaşık 4 kilometre boyunca uzun araç kuyruklarının oluştuğu Başakşehir istikametine doğru yürüyerek incelemelerde bulunurken, araçlarında mahsur kalanları da ziyaret etti.

İBB’den umudu kesen vatandaşlar devleti göreve çağırdı! Süleyman Soylu ve Adil Karaismailoğlu İstanbul’a geliyor…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir