Sosyetede şok ölüm! Ünlü iş insanı Fırat Özgöçer ölü bulundu! İntihar mı, cinayet mi?

featured

Ankaralı işadamı Fırat Özgöçer, son derece cool bir otel olan Sub Karaköy’ün kurucusuydu. Otelinde Madonna’yı ağırlayan ve sosyetede önemli dostları olan Fırat Özgöçer, evinde ölü bulundu.

Bir dönem Boyner Holding’in patronu Cem Boyner’in kızı Elif Boyner’le yaşadığı aşkla gündeme gelen Özgöçer’in ölümü sosyetede de şaşkınlığa neden oldu.

Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Özgeçer’in intihar mı ettiği yoksa bir cinayete mi kurban gittiği yönündeki tüm soru işaretlerinin soruşturma kapsamına alındığı belirtildi.

Çevresi sessiz

2007’de geldiği İstanbul’da önce ilaç şirketinde bir deneyim yaşayan ardından Sub Karaköy’ü ve bir süre sonra da Portus House Karaköy’ü açan Fırat Özgöçer, girişimci tarafıyla tanınıyordu.

Birçok önemli partilere katılan ve yurt dışından çok önemli misafirleri ağırlayan Fırat Özgöçer’in ölümüyle ilgili yakın çevresi yorum yapmak istemedi. Genetik mühendisi olmasına rağmen asla mesleğini yapmayı düşünmeyen Fırat Özgöçer, çevresi tarafından çok sevilen biriydi.

Fırat Özgöçer kimdir?

38 yaşında hayata veda eden Fırat Özgöçer kendi ile ilgili bilgileri yine kendisi anlatmıştı.

Doğma büyüme Ankaralı olduğunu dile getiren Fırat Özgöçer, mesleğini ise Genetik Mühendisliği olarak belirtmişti.2007 senesine kadar hayatını Ankara’da okuyarak ve çalışarak geçirdiğini sonrasında ise iş için İstanbul’a geldiğini söyleyen Özgöçer, 2010 senesine kadar da ilaç sektöründe yer aldığını söylemişti.

İlaç sektöründe çalışmalarına devam ederken tamamen radikal bir karar vererek işinden istifa ettiğini aktaran Özgöçer, Karaköy’de otel açmaya karar verdiğini kaydetti.

Böylelikle Karaköy’de ilk oteli açan kişi olduğuna dikkat çeken Fırat Özgöçer, ardından Karaköy’ün ikinci oteli olan Portus Hous Karaköy’ü açtığını ve o günlerde birçok farklı işle uğraştığını dile getirmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir