Sosyal medya fenomenleri Damla Altun ve Uğur Şengül ayrıldı! İşte ayrılık açıklamaları…

featured

Sosyal medya fenomeni Damla Altun ve Uğur Şengül, yaptıkları açıklamalar ile ilişkilerini noktaladıklarını belirtti.

28 yaşındaki Altun, konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Günlerdir sorulan sorunun cevabını benden/bizden duymanız en doğrusu. Uğur’la birlikteliğimizi sonlandırdık. Biliyorsunuz biz aynı zamanda birbirimizin en yakın arkadaşı, dostuyuz. Bu yüzden bu süreç bizim için oldukça hassas. Zaman ne gösterir bilinmez ama şu an için en doğru kararın bu olduğu konusunda anlaştık. Yıllardır hayatımızı sizinle paylaşıyoruz bu konuyu da böyle story ile değil konuşarak bir videoda sizinle paylaşacağız. Hepinizi çok seviyorum. Teşekkür ederim.”

Damla Altun’un ardından Uğur Şengül de ilişkilerinin dostça bittiğini, “Arkadaşlar Damla’yla olan birlikteliğimizi sonlandırdık. Yıllar içinde ilişkimizin yanı sıra çok yakın iki dost arkadaş olduk en önemlisi aile olduk. Sevgimizden hiç bir zaman şüphemiz olmadı, şu an bu kararı çok üzülerek alıyoruz ve bize bir şekilde iyi geleceğine inanıyoruz. İkimiz içinde zaman ne gösterir bilinmez ama şu an için en doğrusu bu diye düşündük. Yıllardır hayatımızı sizinle paylaştığımız için bu konuyla alakalı açıklamayı da bir videoda yapmak boynumuzun borcudur. Şimdiden göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için çok teşekkür ederiz” sözleriyle bildirdi.

DAMLA ALTUN KİMDİR?

Damla Altun, 25 Kasım 1992 tarihinde Bursa’da doğdu. Üniversiteyi Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya bölümünde tamamlayan Altun, hayatına İstanbul’da devam etmeye karar verdi. Instagram ve YouTube hesapları üzerinden kişisel bakım konularına dair pek çok içerik üreten Altun’un, Instagram’da 600 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Güzel fenomenin YouTube’da ise 700 bini aşkın abonesi mevcut.

UĞUR ŞENGÜL KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan Uğur Şengül 32 yaşındadır. İstanbul’da doğan Uğur Şengül, 14 Ocak 1989 yılında doğdu. 96 kilo olan Uğur Şengül, 185 boyundadır. Aslen Siirtli olan Uğur Şengül, Damla Altun ile 9 yıldır aşk yaşıyordu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir