“Sonun Özgecan Aslan gibi olacak” diye tehdit eden TikTok mafyası Merlin Samirşah gözaltına alındı

featured

Bir sosyal medya platformu olan Tiktokta canlı yayın yapan Merlin Samirşah isimli bir şahıs, bir kadını, tecavüz edip yakarak öldüreceğini söyleyerek tehdit etti. Azerbaycan uyruklu Merlin Samirşah polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bu bir ihbardır! Merlin Samirşah adlı şahıs Tiktok’tan tehdit etti: “Ona tecavüz ettirip kafasını kestireceğim, Özgecan Aslan gibi olacak!”

Sosyal medyada, bahsi geçen kişiye tepkiler çığ gibi büyürken, potansiyel suçlu Merlin Samirşah için #MerlinSamirşahTutuklansın etiketiyle Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ihbarda bulunuldu. Konuyla ilgili yetkililerden ise henüz bir açıklama gelmedi.

Şule Çet Dayanışma Platformu da: “Bu bir ihbardır. Tiktokta bir kadına tecavüz edip yakarak öldüreceğini rahatlıkla söylüyor. Hatta Özgecan Aslan gibi olacak sonu diyor. Kadın düşmanı, potansiyel katil, tecavüzcü.” sözleriyle paylaşım yaparak, #MerlinSamirşahTutuklansın etiketi ile Merlin Samirşah isimli şahısa tepki gösterdi.

Kimi kullanıcılar ise potansiyel katile tepki göstererek, “Boğaziçi’nde bir öğrenciye 5 polis gönderen devletimiz bu potansiyel katile de bir polisini gönderir mi acaba” şeklinde açıklamada bulundu.

TikTok böyle yaratıklarla dolu! “Sonu Özgecan Aslan” gibi olacak diye tehdit eden Merlin Samirşah’ın videoları…

GÖZALTINA ALINDI

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Sanal Devriye ekipleri, Azerbaycan uyruklu Samir B.’nin bir sosyal medya uygulaması üzerinden canlı yayın yaparak, ‘Hacer’ adlı kadını ölümle tehdit ettiği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Şüphelinin tehdit ettiği kadın hakkında, “Onu bulup yakacağım. Özgecan Aslan gibi olacak sonu” diyerek tehditler savurduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından İstanbul’un Fatih ilçesinde gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir