48 yaşındaki Songül Karlı’dan yıllar sonra gelen itiraf! ‘Otobüste bir adamın elle tacizine uğradım’

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Songül Karlı, yıllar sonra yaptığı itiraf ile sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. 48 yaşındaki Songül Karlı son olarak Sinan Çalışkanoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Songül Karlı, yıllar önce annesiyle bindiği otobüste uğradığı tacizi anlattı.

featured

Yıllar önce annesiyle bindiği otobüste uğradığı tacizi anlatan Songül Karlı‘nın sözleri ses getirdi.

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiren Songül Karlı taciz itirafı ile gündem oldu!

Ünlü türkücü Songül Karlı geçirdiği değişim ile sık sık magazinde yer alıyor. Yaşadığı talihsiz evlilik ile de çok konuşulan Songül Karlı şimdi ise yıllar sonra yaptığı itiraf ile sosyal medyanın konuşulanlarından oldu.

48 yaşındaki Songül Karlı son olarak Sinan Çalışkanoğlu’nun YouTube kanalına konuk oldu. Songül Karlı, seneler sonra bir itirafta bulundu.

“OTOBÜSTE ELLE TACİZE UĞRADIM”

“Minibüste başınıza ilginç bir olay geldi mi?” sorusuna Karlı, “Minibüste değil ama otobüste geldi. Annemle otobüse bindiğimiz bir gün, arkamda duran bir adamın elle tacizine uğradım.

Bunu gören annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü. Eskiden insanlar böyle durumlarda tepki vermek yerine, utanır ve sessiz kalırdı. Annem sessiz kalmadı.

Şimdi insanlar daha bilinçli ve cesur. Seslerini, çıkarabiliyor ve tepki gösterebiliyorlar. Bun da sosyal medyanın etkisi çok. Eskiden insanlar, böyle bir şeyi görse bile sesini çıkarmaz, görmezlikten gelirdi. Şimdi insanlar, böyle durumlarda birbirini koruyor ve birbirlerine destek oluyorlar.” diye cevap verdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir