Son Yaz Yağmur ve Akgün ayrıldı mı? Son Yaz’da duygusal veda sahnesi…

featured

Akgün babasını affetmeyeceğini söylemiş olsa da ölümü onu çok üzer. Ancak bu üzüntüsü yerini bir sürprize bırakacaktır. Cenaze dönüşü Selim hızla köstebeğin peşine düşerken Akgün ise Selim’e söylediği yalanların vicdan azabına dayanamaz ve temelli İstanbul’a dönmeye karar verir.

Yağmur Akgün’ün bu kararını kabullenmek istemez. Akgün ise İstanbul’a dönmeden önce görülecek son hesabın peşine düştüğünde Selim’in köstebeğe hazırladığı tuzağa doğru yol aldığından habersizdir.

8. bölüm önizleme sahnesi izleyicileri üzdü

Akgün, İstanbul’a dönmeye karar veriyor. Bu ani ayrılık kararı sonrasında ise Yağmur, ne hissettiğini öğrenmek istiyor. Ancak Akgün, “Sana biçtiğim değeri bir bilsen” dedikten sonra bunları kelimelere dökemiyor ve “Yok yani” demekle yetiniyor. Yağmur, gözyaşı ile ayrılırken içinden geçenleri kendi kendine söyleyen Akgün, izleyicileri de derinden etkiledi.

Akgün, “Hoşçakal güzel kalplim. Güneş yüzlüm. Olduğun gibi kal. Gözyaşı dökme arkamdan, hoş kal, hoşçakal” diyor… İşte bu ön izleme görüntüleri 8. bölümden önce yayınlandı. İzleyiciler ise 58 saniyelik bu görüntünün ciğer bırakmadığını belirten yorumlar bıraktı.

“Yemin ederim kalbimi bıraktım burada ne olursa olsun artık” diye yorum bırakan Son Yaz hayranları, heyecanla yeni bölümün başlamasını bekliyor.

Akgün’ün içinden geçen bu sözleri sosyal medyada yorum olarak paylaşan hayranlar, bu sahnede hem Yağmur hem de Akgün karakterlerinin hissettiklerini Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz’ın izleyiciye geçirdiğini belirterek, iki genç oyuncuyu takdir ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=0QP11kU3UVg&feature=emb_title

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir