‘Son kez görüşelim’ deyip katletmişti! Ümraniye’deki Elif Güneş cinayetinde şüpheli Koray Gülbar yakalandı

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde kuaförlük yapan 32 yaşındaki Elif Güneş, ayrıldığı eski erkek arkadaşından ‘’Son bir kez görüşelim’’ bahanesiyle buluştuğu araç içeresinde katledildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri Güneş'i öldürdükten sonra onun aracıyla hastaneye bırakıp kaçan şüpheli eski erkek arkadaşı Koray Gülbar'ı Kadıköy’de gözaltına aldı. Şüpheli adliyeye sevk edilirken olayın kazayla olduğunu öne sürerek; "Ben katil değilim, insan sevdiğini öldürür mü? Yanlışlıkla oldu" dedi.

featured

Olay geçtiğimiz Cumartesi günü saat 22.30 sıralarında Üsküdar’da meydana geldi. Ümraniye’de kuaförlük yapan Elif Güneş, kendisi gibi kuaförlük yapan erkek arkadaşı Koray Gülbar’dan 2 ay önce ayrıldı. Ancak Koray Gülbar, Güneş’in peşini bırakmadı.

İddiaya göre geçen hafta da Elif Güneş’in kuaför dükkanına gelerek tartışıp tokat attı. Koray Gülbar, cumartesi günü Elif Güneş’e ‘son kez görüşelim sana anlatacaklarım var’ dedi. Güneş de başına bir şey gelir korkusuyla arkadaşlarını yanına alarak görüşme teklifini kabul etti.

Kadıköy’de buluşmada Koray Gülbar, Elif Güneş’i de yanına alarak otomobille uzaklaştı. Üsküdar’a gelen Koray Gülbar ile Elif Güneş otomobil içinde tartışmaya başladı. Güneş, otomobille silahla 3 el ateş edilerek vuruldu.

3 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Saldırgan daha sonra Güneş’i hastaneye bırakarak kayıplara karıştı. Hayatını kaybeden 32 yaşındaki Elif Güneş memleketi Diyarbakır’da toprağa verilirken, polis kaçan şüpheli Koray Gülbar’ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Sabah’taki habere göre; yapılan çalışmalarda Koray Gülbar’a yardım ve yataklık ettiği tespit edilen A.D., A.A., Y.O. ve S.Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerden A.A., ifadesinin ardından serbest bırakılırken A.D., Y.O. ve S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KADIKÖY’DE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüpheli Koray Gülbar’ı Kadıköy’de yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin daha önceden çeşitli suçlardan 24 adet suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

“BEN KATİL DEĞİLİM” DİYE BAĞIRDI

Şüpheli adliyeye sevk edilirken olayın kazayla olduğunu öne sürerek; “İnsan sevdiğini öldürmez. Ben katil değilim. Yanlışlıkla oldu.” diye bağırdı.

Emniyette verdiği ifadesinde de; “Kafeden konuşmak için aldım. Onun araçla seyir halindeyken tartıştık. Araçtan inmeye çalıştı. Bende korkutmak için silahı çıkardım. Biranda ateş aldı. Vuruldu, hastaneye götürdüm” dediği öne sürüldü.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir