Son Dakika! Sahte gelin Melisay Tosun tutuklandı…

featured

Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 15 Şubat 2021 yeni bölüm büyük bir heyecanla bekleniyordu. Programın Cuma günü ekrana gelen bölümünde sahte gelin çetesi için düğmeye basılmış ve çok sayıda gözaltı yapılmıştı. Gözaltına alınanlardan biri de Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında stüdyoda sahte gelin olduğunu iddia eden Melisay Tosun olmuştu.

Didem Arslan’la Vazgeçme programındaki sahte gelin kim? Melisay Tosun kaç kişiyi dolandırdı?

Sahte gelin Melisay Tosun 38 gün sonra gözaltına alındı. Didem Arslan Yılmaz’ın araştırdığı Sahte gelin davasında sahte gelinlerden Melisay Tosun Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la vazgeçme programında en sonunda her şeyi anlattı.

Türkiye’nin birçok ilinde dolandırıcılık yapan sahte gelinler birer birer yakalanmaya başlandı. 38 gündür yayında sakladığı gerçekleri itiraf etti. Ağrı’dan gelen polis ekipleri Melisay Tosun’u canlı yayında göz altına alınarak polis merkezine götürüldü.

Sahte gelin Melisay Tosun’un kocaları anlatıyor! Çorbaya uyku ilacını nasıl attı? Paraları nasıl götürdü?

Emirhan Aslan’ın zorlaması ile bu işlere başladığını itiraf eden Melisay Tosun ailesine veda etti. Daha önceden anlatamamasının nedeni ise Rıdvan Kızılarslan tarafından ölüm ile tehdit edilmesi olduğunu söyledi. Afyon, İzmir ,Uşak ve birçok ilde insanları dolandırdığını itiraf etti.

Didem Arslan Yılmaz son dakikaya kadar Melisay Tosun’a destek oldu. Onun her zaman yanında olup destekleyeceğini söyledi. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Bu sabah sahte gelinlerden Derya Akkuş’da tutuklandı.

Sahte gelin Melisay Tosun olayında yeni gelişme! Televizyondan görüp ihbar ettiği istismarcısı yayın sonrası gözaltına alındı!

Sahte gelin olayı nedir?

Sahte gelinler nitelikli dolandırıcılık suçundan birer birer içeri alınıyor. Türkiye’de birçok ilde evlenme vaadi ile sahte düğün organizasyonları yaparak vatandaşların yüklü miktarda paralarını alıp kaçan bu organize çete birer birer gözaltına alınmaya başlandı. Yaklaşık olarak toplamda 9 milyon lira dolandıran sahte gelinler itiraf etmeye başladı.

Sahte Gelin Melisay Tosun Tutuklandı

Gelen sondakika bilgisine göre sahte gelin Melisay Tosun tutuklandı…

AYRINTILAR GELECEK…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir