Sol Yanım dizisi neden final yaptı? Sol Yanım’ın son bölümünde neler yaşandı?

featured

Sol Yanım dizisi neden final yaptı? Sol Yanım neden bitti? Soruları izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Başrollerini Cemre Baysel, Tolga Mendi’nin aldığı Sol Yanım dizisiyle ilgili detaylar haberimizde…

Neden final yaptı?

Sol Yanım dizisi başarısız giden reyting grafiği nedeniyle 12. bölümüyle ekranlara veda etme kararı aldı.

Son bölümde neler yaşandı?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Sol Yanım”ın yönetmenliğini Barış Yöş üstlenirken, senaryosunu Melis Civelek kaleme aldı. Dizinin final bölümünde; Selim ve Serra’nın ilişkisi gittikçe ciddiye bindi ve beraber yeni bir sayfa açtılar. Burak ve Biricik ise sürpriz bir biçimde yakınlaştı. Kaza konusunda şüpheleri artan Burak, kendisine kaza yaptıran ismin peşine düşer ve Selim’i de sorguya çekti.

İhsan, oynadığı oyunların ardından Asena’ya tüm kapıları kapattı. Bunun üzerine Asena daha da hırslanarak Nilgün’e gitti. İhsan’la evliliklerinin son bulmasının sebebinin Nilgün olduğunu düşünen Asena, Nilgün’e suçlamalarda bulundu. İhsan ve Nilgün arasındaki aşk yeniden alev alır ve ikili aradıkları huzuru birbirinde buldu. Her şey yoluna girmişken, Erkan’ın dönüşü olayların akışını değiştirdi. Onur, bir kızı olduğunu öğrenince Nil ile mutlu evlilikleri büyük bir sınavla karşı karşıya kaldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir