Sokak röportajında CHP’ye isyan eden kadının videosu viral oldu

Ahsen TV’nin YouTube kanalından yayınlanan bir video, sosyal medyada gündem oldu. Videoda yüzü peçe ile kapalı çarşaflı bir kadının CHP’ye isyan ederken ağlaması, bir kesimi rahatsız etti…

featured

YouTube’da yayın yapan Ahsen TV adındaki bir kanalın sokak röportajında mikrofonu uzattığı yüzü kapalı, çarşaflı bir kadının sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Merter metrobüs durağı yakınlarındaki köprü üstünde siyaset konuşurken sesi titreyen kadın, ‘’Yalvarıyorum size Allah’a dönelim. Ondan bize fayda var. Suyu akıtan o, veren o. Bu kadar insana su yeter mi?’’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mazlumlar için çalıştığını söyleyen kadın şunları söyledi;

‘’Başımızdakilerin kıymetini bilelim. Bilmezsek Allah alır elimizden. Müslüman ailedir. Müslüman evlenir, çoluk çocuk sahibi olur, sabreder, şükreder. Mevla bunu ister, Allah’ın isteği budur. Öyle istediği gibi yaşasın herkes hür olur mu? Kur’an-ı Kerim geldi, Muhammed Mustafa geldi.

Biz kuluz, biz uymak zorundayız. Biz muhtacız, su olmasa ne yaparsınız? İnsan muhtaç, insan aciz. Bilelim kıymetini, Suriye gibi yapmasın, Filistin gibi yapmasın. Bilelim Tayyip Erdoğan’ın kıymetini. Alacak elimizden Allah, İmamoğlu’nu getirdi Mevlam.’’

Kadının açıklamalarına bir kesim destek verirken, CHP’li bir kesim ise sosyal medyadan, ‘’CHP size ne yapmış?’’ diyerek tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir