Şok iddia! “Sezgin Baran Korkmaz’dan maaş alan 12 gazeteciden biri Ahmet Hakan”

featured

Sedat Peker’in Sezgin Baran Korkmaz’ın oteline tehdit ve şantajla el konulduğu iddiasıyla başlayan tartışmalar ve açıklamalarda bir başka iddia ortaya atıldı.

Gazeteci, yazar Murat Ağırel, Sedat Peker’in videolarında gündeme getirdiği gazetecilerle ilgili bir TV kanalının canlı yayınında “Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş” ifadelerini kullandı.

Şule Aydın’ın YouTube yayınına konuk olan gazeteci Serkut Bozkurt, Murat Ağırel’in yazısında bahsettiği, Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu öne sürdü.

Ne olmuştu?

Sedat Peker 9. videosundan Sezgin Baran Korkmaz’ın Bodrum’daki villasından söz etmiş, bazı isimlerin otelde bedava ağırlandığını ve daha sonra otelin ‘operasyonla’ Korkmaz’dan alındığını öne sürmüştü.

10 milyon euro iddiaları

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ayrıca, Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz’dan ‘Ankara’daki bir klik ve lobi’ adına ‘işi çözmek için’ 10 milyon euro istediğini de öne sürdü.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, firari Sezgin Baran Korkmaz ile görüştüğünü ve kendisine Veyis Ateş ile olan görüşmesini dinlettiğini yazıp, görüşmenin içeriğini paylaştı.

Sevilay Yılman’dan 10 milyon euro iddiası! Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz arasında geçen konuşmayı ifşa etti

Gazeteci Murat Ağırel ise ses kaydıyla ilgili “Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş!” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir